PREMIERA – Machine Gun Preacher (2011)

Inspirat dintr-o poveste reala, Machine Gun Preacher (Misionarul razboinic) prezinta povestea vietii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri care decide sa lase in urma viata tumultoasa pe care o avea si pleaca intr-o calatorie in estul Africii. Barbatul simte ca este momentul sa descopere ceva in care sa creada, pentru a-si schimba viata.

In momentul in care ajunge in Sudan, Childers este impresionat de lumea dezolanta din acea zona si mai ales de copiii antrenati sa fie soldati. Astfel, barbatul decide sa construiasca un refugiu pentru cei mici, chiar daca asta inseamna sa isi faca singur legea si sa puna mina pe arma.

Regia: Marc Forster

Cu: Michelle Monaghan, Gerard Butler, Michael Shannon

Gen film: Actiune, Biografic

Durata: 129 minute

Premiera in Romania: 06.01.2012

Premiera in Iasi: Cinema City

TRAILER


POSTER

machine-gun-preacher-afis

FOTO


RATING

IMDB

Rotten Tomatoes

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “PREMIERA – Machine Gun Preacher (2011)”

  1. rphollywood says:

    Filmul ar fi putut să fie bun, dacă n-ar fi fost făcut precum un vehicol de atenție Oscar pentru Gerard Butler. Aşteptați-vă la lacrimi şi eroificarea lui Gerard Butler, dar istoria este scrisă pe brânci, are goluri şi oboseşte în actul al treilea. Utilizarea violenței înlocuieşte surprizele în scenariul scris pe calapodul filmelor de acțiune, serie B, cu Kurt Russell, anii ’80.

Scrie un comentariu: