Premiera filmului ”Vinovatul” la Cinema Ateneu

Vinovatul”, propunerea Danemarcei la Premiile Oscar și favoritul publicului cinefil din întreaga lume ajunge în cinematografele din România pe 9 noiembrie, distribuit de Bad Unicorn. La Iași, Vinovatul se vede vineri, 9 octombrie, ora 20,00, la Cinema Atenu.

Filmul de debut al cineastului danez Gustav Möller a avut premiera mondială în competiția oficială de la Sundance Film Festival, unde a câștigat Premiul Publicului. Traseul festivalier al filmului a continuat cu International Film Festival Rotterdam – IFFR, TIFF, Montclair Film Festival, Seattle International Film Festival, festivaluri unde Vinovatul / The Guilty a câștigat același trofeu: Premiul Publicului.

Asger Holm (Jakob Cedergren), operator la serviciul de urgenţă 112, răspunde la apelul unei femei răpite. Când convorbirea se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei şi a agresorului. Folosindu-se doar de telefon, Asger se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a salva femeia aflată în pericol, dar curând îşi dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par.

Vinovatul / The Guilty va rula în cinematografele din România începând cu data de 9 noiembrie. Un film distribuit de Bad Unicorn cu sprijinul Ramboll, recomandat de RADIO GUERRILLA.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului. Ochelarii 3D sunt incluși în prețul biletului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: