Premiera B.U.G. Mafia la Radio ZU

Trupa B.U.G. Mafia a cantat pentru prima data in direct la un post de radio. Premiera a avut loc in aceasta dimineata in studioul Radio ZU, la emisiunea matinala prezentata de catre Daniel Buzdugan si Mihai Morar.


Am facut istorie cu cei care fac istorie”, a scris Mihai Morar pe pagina personala de Facebook, imediat dupa emisiune. Trupa activeaza de 20 de ani pe scena muzicii romanesti, iar ziua de astazi marcheaza o premiera atat pentru trupa, cat si pentru Radio ZU. „Inainte sa plec” si „Cine e cu noi” sunt primele melodii semnate B.U.G. Mafia care au fost cantate in direct la un post de radio.

Cei trei membri ai trupei au avut parte si de o surpriza. Ascultatorii Radio ZU s-au organizat si, cu ajutorul lui Buzdugan si Morar, le-au oferit premiul pentru „Cea mai buna trupa din Romania”. Trofeul a venit insotit de urmatorul mesaj: „Pentru cea mai frumoasa si curata cariera de 20 de ani. Fanii Radio ZU au hotarat: B.U.G. Mafia – Cea mai tare trupa. Inevitabil”.

Caddillac, Tataee si Uzzi vor urca vineri, 17 mai, pe scena celui mai mare karaoke din Romania – Forza ZU. Concertul va avea loc in Piata Palatului din Iasi, iar cei trei grei ai hip-hop-ului romanesc vor incheia spectacolul cu unele dintre cele mai cunoscute piese ale lor. Versurile fiecarei melodii vor fi afisate pe un ecran gigant, astfel incat publicul va avea ocazia sa cante strofa dupa strofa alaturi de B.U.G. Mafia.

Forza ZU aduce la Iasi 24 dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicala romaneasca. Evenimentul va fi difuzat in direct pe pagina de Facebook Radio ZU, incepand cu ora 19, si pe Antena 2, de la ora 20.

VEZI SI: Cel mai mare karaoke din Romania, la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: