Preliminariile pentru EURO 2016 si World Cup 2018 pe Digi Sport

Campionatul European de Fotbal 2016

Digi Sport si www.digisport.ro vor transmite în direct, începând din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 si grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018, inclusiv meciurile nationalei României.

Digi Sport a obtinut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2016 si Cupei Mondiale de Fotbal din 2018. Pachetul include meciuri în direct si înregistrate, rezumatele tuturor meciurilor si emisiuni-magazin, precum si drepturile de transmisie a partidelor prin internet, la adresa www.digisport.ro, si prin telefonia mobilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonatii Digi Net si Digi Net Mobil.

Transmiterea Preliminariilor Europene este încă o dovadă că suntem continuu interesati si ne preocupăm să le oferim telespectatorilor nostri continut de cea mai bună calitate. Suntem mândri că putem aduce spectacolul european si mondial în casele suporterilor din România.”a declarat George Dobre, redactor-sef Digi Sport.

Începând cu acest an, modul de desfăsurare a preliminariilor se schimbă, iar în noul format, partidele se vor desfăsura astfel: lunea si martea, joia, vinerea, sâmbăta si duminica. Partidele care au loc luni, marti, joi si vineri se vor disputa de la ora 21:45, iar cele de sâmbătă si duminică de la orele 19:00 si 21:45.

Astfel, pe canalele Digi Sport si online pe www.digisport.ro, vor putea fi urmărite, în fiecare fereastră competitională rezervată Preliminariilor Europene, între 20 si 24 de meciuri, inclusiv partidele echipei României. Meciurile tricolorilor vor beneficia de analize amănuntite în cadrul emisiunilor „Digi Sport Special” si „Fotbal Club”, iar celorlalte partide le vor fi dedicate studiourile Euro Fotbal.

INFO

www.digisport.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: