Pregateste-te de scoala la Targul de Rechizite de la Iulius Mall Iasi

Ţi-ai făcut ghiozdanul? Noul an şcolar se apropie cu paşi repezi, astfel că Iulius Mall şi magazinul Stef îţi vin în ajutor. Vino la etajul întâi al Iulius Mall, până pe 16 septembrie 2018, la Târgul de Rechizite, unde am selectat cele mai noi şi cool articole de care vei avea nevoie la ore!

Vei găsi ghiozdane, rechizite, penare, caiete, produse de papetărie, birotică şi multe altele, de la branduri precum Herlitz, Pelikan, Pilot, Toy Color, Faber Castell, Schneider, Carioca şi Paper Mate, la cele mai mici preţuri.

Mai mult, la cumpărături de minimum 80 de lei de la târg, magazinul de papetărie şi birotică Stef le face cadou clienţilor „Pachetul elevului”, care conţine un set de rechizite.

Pregătirile pentru şcoală sunt distractive, la Iulius Mall. În week-end-urile 1-2 şi 8-9 septembrie, magazinul Stef organizează la etajul întâi, în zona târgului, ateliere creative de colorat şi desenat pentru copii, iar la finalul zilei, cele mai frumoase creaţii vor fi premiate.

Şi magazinul Librarium din Iulius Mall a pregătit numeroase surprize pentru prichindeii care se pregătesc de şcoală. Seara de marţi este dedicată basmelor. Cei mici sunt aşteptaţi la etajul întâi, unde librarii le vor citi cele mai frumoase poveşti. Participarea este gratuită, istorisirile fiind pe placul copiilor cu vârsta între 3 şi 8 ani.

Tot la târg, cei mici se pot distra în voie cu jocurile de şah, scrabble sau Catan, pregătite de Librarium.

În plus, în zilele de week-end, Librarium îi va provoca pe năzdrăvani la campionatul de desenat personajele preferate. La finalul Târgului de Rechizite, cei mai talentaţi trei mici artişti vor fi răsplătiţi cu premii, iar toate desenele realizate vor fi expuse în magazinul Librarium.

Târgul de Rechizite poate fi vizitat zilnic, la etajul întâi al Iulius Mall, între orele 10.00 – 22.00.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

PE ACEEASI TEMA:

Code School Iași – noua școală IT pentru copii, în Iulius Mall Iași

Primii pași de balet se fac la „Spirit of Dance”, în Iulius Mall Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

OM LA LUNĂ | LANSAREA NOULUI ALBUM

Luna Amară și Crossbone la Miss URF | RocknRolla

Miss URF – DEBUT ROCK

Festivalul de fanfare | Parcul Copou

Scrie un comentariu: