Pre-event FanFest Iasi 2014

În fiecare vara marea familie a Rosiei Montane se reuneste la FânFest. Aflat în acest an la a noua ediţie, festivalul propune mai multe activităţi: proiecţii de filme documentare, piese de teatru, un forum social de activism, dezbateri, ateliere, expoziţii, concerte, tururi ghidate, activităţi speciale pentru copii, activităţi recreative, târg ţărănesc şi de produse artizanale. Povestea festivalului începe însa prin pregatiri din timp, prin pre-eventuri si manifestari culturale si activiste care ne poftesc la @Rosia Montana.

Sâmbata, 2 august, CUIB este gazda evenimentului de strângere de fonduri pentru editia de anul acesta a FânFest Rosia Montana.

PROGRAM

  • între orele 12.00 si 18.00 puteti cauta prin lucrurile adunate de Bazar Solidar si sa le oferiti o noua întrebuintare;
  • între orele 18.00 si 19.00 vom discuta despre Rosia Montana – patrimoniul natural, cultural si, mai ales, oamenii de acolo, adevarata comoara din muntii Apuseni. Vom prezenta si programul Adopta o Casa la Rosia Montana, aflat în prezent în derulare, prin care voluntari de toate vârstele si ocupatiile pot contribui în diverse moduri la salvarea patrimoniului cultural;
  • începând cu ora 19.00, terasa CUIB va gazdui un jam session acustic, în care toata lumea care are instrumente felurite este invitata sa participe la o adunare muzicala creativa, joviala si mai ales solidara.

O parte din încasarile CUIB care vor rezulta din vânzarile din timpul jam session-ului vor fi donate pentru sprijinirea organizarii FânFest.

INFO

CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune

Str. Gavriil Musicescu nr. 14

www.facebook.com/laCUIB

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: