PR Tea de Iasi – misiune îndeplinită

PRIME Iasi si-a îndeplinit responsabilitătile si a încheiat cea de-a zecea editie a proiectului PR Tea de Iasi. Ora 18:00 a strâns studentii în jurul celor doi invitati, Emanuela Oprisan-organizator evenimente si  Diana Sanda Mihalcea- moderator TV, într-un cadru informal la Librăria Cărturesti din Palas Mall.

Au început discutiile despre evenimente si situatii criză, despre ce anume să nu faci în diverse situatii cu exemple din experienta primului speaker, Emanuela Oprisan. Apoi s-a trecut la relatia dintre jurnalisti si oameni din domeniul Relatiilor Publice, studentii putând afla ce anume îi interesează pe jurnalisti, cum îi putem transforma în aliati, cât de important este să stim să ,,vindem”  informatii care să ajungă la public.

Diana Sanda-Mihalcea a împărtăsit din propria experientă si a oferit studentilor posibilitatea să cunoască realitatea acestei lumi, a relatiei cu media. Dacă totul pare să urmărească un tipar la început , invitatii acestei editii au adus în atentie faptul că trebuie să trecem de bariere, să învătăm să cerem profesionalism de la noi însine, să-l oferim si să excelăm. Da, se poate, fiind atenti la detalii, bucurându-ne de usurinta cu care putem ajunge la informatii, libertatea de a analiza ceea ce se întâmplă în jurul nostru si de a face ceva diferit.

A fost o editie aniversară cu oameni de nota 10, cu discutii prelungite până la orele 20:00 si ne-am bucurat de ajutorul unor oameni deosebiti care au făcut si de această dată lucrurile posibile. Le multumim, si PRIME  Iasi întreg ,cu sufletul lui albastru se înclină cu recunostintă. Ne-am făcut temele, am luat notite si ne pregătim pentru  următoarea editie. Luna mai o să fie plină de ceai cu aromă de PR si asteptăm să vă suprindem plăcut.  ,,Jos pălăria!” oamenilor care fac lucrurile posibilie, felicitări studentilor înscrisi si ne vedem în mai.

PRIME Iasi vine în curând cu alte evenimente!

INFO

primeiasi.wordpress.com/

www.facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: