PR Tea de Iasi: “Cum e sa lucrezi pentru marile branduri romanesti?”

 

* vineri, 9 decembrie, ora 19.00 * libraria Carturesti din incinta Iulius Mall * Editia a VI-a

Suntem educati cu exemple vii de succes – zilnic vedem la TV, citim in presa sau pe internet, auzim la radio sau admiram panouri ale celor mai mari branduri din Romania. Satisfactia de a lucra intr-un asemenea domeniu este cu siguranta extraordinara. De foarte multe ori, cei din spatele acestor mari branduri sunt proaspeti absolventi ai unei facultati.

Cu ocazia celei de a VI-a editie a PR Tea de Iasi vom aduce succesul mai aproape de cei care doresc sa il guste. Prin interactiune directa cu specialisti din domeniu, in cadrul unei atmosfere relaxante, cu studenti interesati, intrebarile lor despre backstage-ul unui brand romanesc de succes va primi cele mai interesante raspunsuri.

PRIME Iasi te invita la o intalnire informala, vineri, 9 decembrie 2011 intre orele 19:00 si 21:00 in libraria Carturesti din incinta Iulius Mall (etajul 2), in care Alexandru Tunaru (Copywriter la Green Pixel) si David Pripas (Creative Strategist la Strategad) vor vorbi despre cum este sa lucrezi pentru marile brand-uri romanesti. Vino sa savurezi experienta specialistilor din domeniu alaturi de o cana de ceai, alaturi de studenti la fel de pasionati de publicitate si PR, ca si tine!

Inscrierile se fac pe site-ul proiectului (www.primeiasi.ro/prtea) pana pe data de 8 decembrie 2011.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: