Power to the Poster – concurs de afișe activiste

Ești designer sau ONGist, înscrie-te până pe 7 august în competiția pentru cel mai bun afiș activist! Ne dorim să surprindem relația dintre problemele lumii inconjurătoare, conștiința socială și manifestările artistice ce militează pentru schimbare. Cei 20 de câștigători își vor expune afișul la marele eveniment din septembrie, vor participa la un workshop de creație și le va fi publicat afișul în albumul A4Activism.

Concursul Power to the Poster face parte din proiectul A4Activism inițiat de Agenția Creionetica, în parteneriat cu Artivist și D’Avent și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Român. Se adresează organizațiilor neguvernamentale și designerilor cu scopul de a crea o punte între artele vizuale și cauzele pentru care militează ONG-urile din România. Scopul său este să crească standardele vizuale ale campaniilor societății civile și interesul designerilor și artiștilor față de proiectele ONGiste.

PREMII

Vor fi selectate 20 cele mai creative și de impact afișe, iar câștigătorii vor fi premiați în mod egal după cum urmează:

  • 1. Un workshop de 2 zile la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
  • 2. Expunerea celor 20 de afișe în cadrul evenimentului final din septembrie, alături de afișe ale campaniilor internaționale, începând cu primul ONG și până astăzi.
  • 3. Includerea afișelor în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.
  • 4. Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
  • 5. O oră de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.

INSCRIERE

Temenul lumita de înscriere: 7 august. Anunțarea câștigătorilor: 21 august. Înscrierea este gratuita si se face prin completarea formularului de pe site-ul www.a4activism.ro, unde poate fi consultat si regulamentul concursului. Adresa de contact este hello@creionetica.ro.

 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

INFO

www.a4activism.ro

hello@creionetica.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: