“Povesti de familie” la Casa de Cultura a Studentilor (FOTO)

Casa de Cultura a Studentilor a gazduit, in perioada 22-29 mai, Festivalul de teatru ”EuroArt Iasi”, editia 2011. Miercuri, 25 mai a avut loc spectacolul “Povesti de familie” de Bljana Srbljanovic, interpretat de trupa Teatrului “Andrei Muresanu”.

Jocul actorilor (Sebastian Marina, Daniel Rizea, Ioana Costea, Fatma Mohamed) “De-a mama, tata si copilul” a impresionat profund publicul iesean. Departe de fi un spectacol demodat si plictisitor, “Povesti de familie” si-a atins scopul, si anume, a aratat parintilor intr-un mod “necenzurat” cum gandesc copiii vremurilor noastre si care sunt jocurile lor.

Aparent un spectacol de copii, comedia neagra, interzisa minorilor sub 16 ani a determinat pe cei prezenti sa afirme ca fiecare banut dat pe bilet a meritat.

Autor: Mihaela Moga (UAIC,  Facultatea de Filosofie si Stiinte Social – Politice – Comunicare si Relatii Publice)


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la ““Povesti de familie” la Casa de Cultura a Studentilor (FOTO)”

 1. Admin says:

  In acea zona sint Galeriile Foto, cu fotografii de la toate evenimentele pe care le-am prezentat, indiferent de data la care au avut loc.

  Ne pare rau pentru confuzie.

 2. elu says:

  Hm! Oare sa fie din cauza galeriei foto? Zic si eu… “ma rog…”! Si oare daca iti formulai nedumerirea fara sa folosesti expresia “ce-a fost in capul vostru” nu ai fi dat mai bine? Ciudate motive “de revolta” mai ai!

 3. sanda says:

  Daca imi puteti spune si mie ce-a fost in capul vostru sa puneti pe prima pagina un eveniment din mai….. ma rog…

Scrie un comentariu: