“Povesti de familie” la Casa de Cultura a Studentilor (FOTO)

Casa de Cultura a Studentilor a gazduit, in perioada 22-29 mai, Festivalul de teatru ”EuroArt Iasi”, editia 2011. Miercuri, 25 mai a avut loc spectacolul “Povesti de familie” de Bljana Srbljanovic, interpretat de trupa Teatrului “Andrei Muresanu”.

Jocul actorilor (Sebastian Marina, Daniel Rizea, Ioana Costea, Fatma Mohamed) “De-a mama, tata si copilul” a impresionat profund publicul iesean. Departe de fi un spectacol demodat si plictisitor, “Povesti de familie” si-a atins scopul, si anume, a aratat parintilor intr-un mod “necenzurat” cum gandesc copiii vremurilor noastre si care sunt jocurile lor.

Aparent un spectacol de copii, comedia neagra, interzisa minorilor sub 16 ani a determinat pe cei prezenti sa afirme ca fiecare banut dat pe bilet a meritat.

Autor: Mihaela Moga (UAIC,  Facultatea de Filosofie si Stiinte Social – Politice – Comunicare si Relatii Publice)


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

3 comentarii la ““Povesti de familie” la Casa de Cultura a Studentilor (FOTO)”

 1. Admin says:

  In acea zona sint Galeriile Foto, cu fotografii de la toate evenimentele pe care le-am prezentat, indiferent de data la care au avut loc.

  Ne pare rau pentru confuzie.

 2. elu says:

  Hm! Oare sa fie din cauza galeriei foto? Zic si eu… “ma rog…”! Si oare daca iti formulai nedumerirea fara sa folosesti expresia “ce-a fost in capul vostru” nu ai fi dat mai bine? Ciudate motive “de revolta” mai ai!

 3. sanda says:

  Daca imi puteti spune si mie ce-a fost in capul vostru sa puneti pe prima pagina un eveniment din mai….. ma rog…

Scrie un comentariu: