Povestea Viselor cu Dichis

A fost odata… locul unde toate visele se pot implini

In Iasi, pe 21 si 22 Aprilie, specialisti creativi si nonconformisti la care poti apela atunci cand vine vorba de nunta perfecta: bijuterii, verighete, rochii de mireasa, aranjamente florale, wedding planneri, DJ, fotograf si cameraman, ii vor astepta pe indragostitii care vor sa-si implineasca cele mai dichisite vise.

Intr-un spatiu de poveste, in magazinul Coriolan, de pe strada G. Muzicescu din Iasi, avem pregatita o colectie de servicii pentru nunta pretioasa pe care ai visat-o intotdeauna.

Sambata, intre 11:00 si 12:00  va avea loc inaugurarea evenimentului, in prezenta unor invitati speciali, urmand ca pana la ora 19:00 magazinul sa poata fi vizitat de cei mai pretentiosi si curiosi viitori miri.

Duminica, intre orele 10:00 si 16:00, specialistii ii vor astepta pe vizitatori cu surprize si sesiuni de  sfaturi, intrebari si raspunsuri, pe toti aceia care urmeaza sa se casatoreasca si isi doresc sa-si vada visul implinit.

Se poate! Visul in care tu te bucuri de nunta perfecta, exact asa cum ti-ai dorit-o tu – altfel, inedita, senzationala, poate fi real!

INFO

Website-ul evenimentului:
povestea-viselor-cu-dichis.ro

Pagina de Facebook a evenimentului:
facebook.com/Povestea-viselor-cu-dichis

Evenimentul pe Facebook:
facebook.com/event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Politehnica Iași Basketball vs. ABC Laguna București

Tur dedicat Unirii Principatelor Române

Călătorește cu Tramvaiul Unirii!

Evenimente in cadru restrans pe 24 ianuarie, la Iasi

Scrie un comentariu: