Povestea unui om o gasesti in propriile gunoaie

Cati dintre voi au ascultat vreodata parerea unui gunoier? Cati dintre voi se asteptau ca acesta sa cunoasca cele mai ascunse lucruri din viata unui om numai uitandu-se in gunoiul acestuia?

Ei bine, raspunsul este simplu. Raspunsul este piesa de teatru “Gunoierul”. Piesa care s-a jucat miercuri seara, 24 noiembrie, la Clubul Presei. O piesa pe care daca ati pierdut-o, ar trebui sa o urmariti neaparat data viitoare.

O piesa atragatoare, plina de umor aceasta urmareste evolutia unui simplu om care duce intr-o seara gunoiul menajer. Acesta, cu ajutorul unui gunoier afla detalii din viata lui privata care nici nu i-ar fi trecut prin gand, viata acestuia luand o turnura  proasta, spre finalul piesei devenind chiar paranoic.

De apreciat este si gunoierul, care in pofida statutului sau social este in realitate un adevarat filosof care prin remarci foarte simple transforma viata unui simplu om intr-un adevarat calvar.

In concluzie aceasta piesa este un “must see” nu doar pentru iubitorii de teatru, ci si pentru cei care vor sa vada o poveste interesanta, captivanta si mai ales intortochiata.

Autor: Tudor Olenici (Facultatea de Filosofie, UAIC – Comunicare si Relatii Publice, an II)

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: