Povestea unei inimi (GALERIE FOTO)

Vineri, 22 mai 2015, în Legend Pub, a avut loc evenimentul caritabil ,,Povestea unei inimi”, organizat de MChArity, un grup din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în parteneriat cu ONG-ul Asociația Copilul Meu Inima Mea.

Povestea-unei-inimi-640

Evenimentul a fost prezentat de Adina Şuhan, moderatoare a postului local de televiziune TeleM, a debutat cu interpretarea vocală a solistei Isabela Niţică, a continuat cu momentul de Stand-Up Comedy al artistului Cristian Dumitru, finalizându-se cu prestaţia vocal-intrumentală susţinută de Mihai Mărgineanu şi de trupa sa.

,,Povestea unei inimi” a adus împreună  peste 150 invitaţi, care au făcut posibilă îndeplinirea obiectivului de a strânge fondurile necesare intervenţiilor medicale pentru o adolescentă cu posibilități financiare reduse, din localitatea Vetrișoaia, județul Vaslui, care suferă de Cardiomiopatie Hipertrofică Obstructivă, o afecțiune cardiacă severă.

Evenimentul caritabil a fost susţinut de sponsorii: OPTYMYZE, Viarom, Bellaria Hotel, RStyle și Pim Center şi de partenerii media: 360UAIC, AltIași, Șapte Seri, Ziarul de Iași, Radio Hit Iași, ZileșiNopți, culturainiasi.ro, inoras.ro, Iasi Fun, ziare.com, ziarelive.ro și Palas Mall Iaşi.

,,Ne-am distrat, am cântat, am glumit şi cel mai important, am ajutat o inimă să bată în continuare, pe cea a Mădălinei. Mulţumirea sufletească şi fericirea noastră s-au consumat odată cu evenimentul din Legend Pub şi nu putem decât să fim recunoscători oamenilor care au fost alături de echipa MChArity”, a declarat un membru al echipei MChArity.

INFO

Legend Pub

www.facebook.com/Povestea-unei-inimi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: