Povestea unei inimi (GALERIE FOTO)

Vineri, 22 mai 2015, în Legend Pub, a avut loc evenimentul caritabil ,,Povestea unei inimi”, organizat de MChArity, un grup din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, în parteneriat cu ONG-ul Asociația Copilul Meu Inima Mea.

Povestea-unei-inimi-640

Evenimentul a fost prezentat de Adina Şuhan, moderatoare a postului local de televiziune TeleM, a debutat cu interpretarea vocală a solistei Isabela Niţică, a continuat cu momentul de Stand-Up Comedy al artistului Cristian Dumitru, finalizându-se cu prestaţia vocal-intrumentală susţinută de Mihai Mărgineanu şi de trupa sa.

,,Povestea unei inimi” a adus împreună  peste 150 invitaţi, care au făcut posibilă îndeplinirea obiectivului de a strânge fondurile necesare intervenţiilor medicale pentru o adolescentă cu posibilități financiare reduse, din localitatea Vetrișoaia, județul Vaslui, care suferă de Cardiomiopatie Hipertrofică Obstructivă, o afecțiune cardiacă severă.

Evenimentul caritabil a fost susţinut de sponsorii: OPTYMYZE, Viarom, Bellaria Hotel, RStyle și Pim Center şi de partenerii media: 360UAIC, AltIași, Șapte Seri, Ziarul de Iași, Radio Hit Iași, ZileșiNopți, culturainiasi.ro, inoras.ro, Iasi Fun, ziare.com, ziarelive.ro și Palas Mall Iaşi.

,,Ne-am distrat, am cântat, am glumit şi cel mai important, am ajutat o inimă să bată în continuare, pe cea a Mădălinei. Mulţumirea sufletească şi fericirea noastră s-au consumat odată cu evenimentul din Legend Pub şi nu putem decât să fim recunoscători oamenilor care au fost alături de echipa MChArity”, a declarat un membru al echipei MChArity.

INFO

Legend Pub

www.facebook.com/Povestea-unei-inimi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Aici Radio Moldova, expoziție-instalație la Vila Sonet

Vintage market la CUIB

Scrie un comentariu: