Povestea SkirtBike continua cu editia a V-a

skirtbike-2015

A venit vremea sa pedalam la cea de-a V-a editie SkirtBike Iasi! Sunt invitate toate biciclistele sa bifeze in calendar data de 7 IUNIE 2015, sa isi pregateasca tinute vesele si cochete si sa-si impodobeasca bicicletele!

Intalnirea va avea loc in Copou, la Universitate, la ora 15.00, cand vor incepe inscrierile, apoi vom avea parte de fotografii si de o sesiune de dichisit bicicletele.

La ora 16.00 se va da startul plimbarii de anul acesta, care va porni de pe Bd. Carol si va continua pe Bd. Independentei, str. A. Panu, str. Palat, bd. Socola, str. Primaverii, bd. D. Mangeron, str. Palat.

La final participantele se vor răcori cu apă minerală, fructe şi fursecuri şi va avea loc o tombolă cu premii, dar organizatorii promit şi alte surprize. La această editie, printre premii se numara 3 biciclete!

Asadar, duminica, 7 iunie, luati-va cu voi buchetele de flori si palariute de soare si nu uitati voia buna si placerea de a pedala alaturi de prieteni. Anul acesta soarele va straluci special pentru aceasta editie aniversara.

INSCRIERE

Detalii şi înscrieri online până sâmbătă, 6 iunie pe www.skirtbike.iasibike.ro.  Persoanele înscrise online vor primi un magnet cu imaginea evenimentului.

INFO

skirtbike.iasibike.ro
www.facebook.com/SkirtBikeIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Povestea SkirtBike continua cu editia a V-a”

  1. JUSTUTIARUL says:

    F*** Y**, CEL MAI DE ***** EVENIMENT. DE CE NU INVITATI TOTI BICICLISTII DOAR BARBATI CA SA NU MAI FIE DISCRIMINARE. DISCRIMINARE CONTRA BARBATILOR ASTA STITI SA FACETI. AR TREBUI SA VA FIE RUSINE PENTRU PROSTIA SI C****** PE CARE IL AVETI IN CAP

Scrie un comentariu: