„Poveste de Moș Nicolae” și „Crăciun din inimă de student”, la BCU Iași

Balul Craciun din inima de student

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași va fi în perioada aceasta gazda unor evenimente caritabile ce își propun să aducă bucurie celor mici. Astfel, Asociaţia „Surâsul Albastru” și Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII) în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași vă așteaptă să le fiți alături. Evenimentele vor avea loc în Aula BCU Iași.

“Poveste de Moş Nicolae”
Copiii de la Asociaţia „Surâsul Albastru” vă aşteaptă sâmbătă, 5 decembrie, ora 16, în Aula BCU Iași, la concertul caritabil „Poveste de Moş Nicolae”! Copiii diagnosticaţi cu Tulburări din Spectrul Autist au nevoie de sprijinul vostru! Pe scenă vor urca soprana Diana Bucur şi pianista Ionela Butu, Corul de Copii al Operei Naţionale Române Iaşi, Corul de camera VOX ART’IS, tinerii talentaţi de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” şi copiii de la Şcoala Populară de Artă.

Biletele costă 20 de lei și pot fi achiziționate de la sediul Asociației „Surâsul Albastru”, aflat pe Aleea Sucidava nr. 6, în fostul punct termic. De asemenea, biletele pot fi rezervate prin e-mail, la adresa surasulalbastru@gmail.com, la telefon: 0756.700.764 sau pot fi achiziţionate în ziua concertului. Puteti face și donații în contul IBAN: RO31BRDE240SV04984172400 BRD IAȘI.

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student”
Este unul dintre mult îndrăgitele proiecte organizate de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII) în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași. Echipa studenților ieșeni continuă tradiția începută în 2003, iar cu ediția din acest an ASII dorește să ofere un Crăciun mai bun copiilor de la Centrul de Zi „Sf.Nicolae”, din comuna Andrieşeni, fiind vorba de 27 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Evenimentul va avea loc luni, 7 decembrie, începând cu ora 18. Prin intermediul Balului de Caritate, se va organiza o strângere de fonduri cu ajutorul unei licitații de produse hand-made locale, obiecte donate de Anticariatul D.I. Grumăzescu, cât și prin încheierea de parteneriate cu companii ce doresc să îi ajute pe micuți. Pe scenă vor urca trupele Odyssey și Aproape Unplugged și trupa de teatru „Suntem celebri”. Prețul biletului este 10 lei și poate fi cumpărat din holul de la parterul Facultății de Informatică (Corpul C al Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași).

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Adresa: Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: