“Poveste de dragoste” rulează și la Iași

poster-iasi

Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în “Poveste de dragoste”, cel mai recent film al Cristinei Iacob, din 11 decembrie la Cinema Republica și Cinema Victoria din Iași

De la regizorul #Selfie, cel mai de succes film românesc al anului 2014, vine în iarna aceasta pe ecrane “Poveste de dragoste”, un love story autentic. Filmul, a cărui acțiune se petrece în perioada Crăciunului, îi are în rolurile principale pe frumoasa actriță Raluca Aprodu, alături de un Dragoș Bucur diferit de ce am văzut până acum pe marile ecrane: Sebastian, personajul interpretat de îndrăgitul actor, este un tânăr frumos, talentat, cu pasiune pentru muzică și vioară. Muzica filmului este compusă de Smiley și HaHaHa Production.

Într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Cunoscut și respectat regizor de teatru, Alexandru Darie îi interpretează pe Paul, un regizor viclean și versatile, care are ca scop distrugerea carierei Apriliei (Raluca Aprodu) și, implicit, distrugerea relației pe care aceasta o are cu Sebastian.

În alte roluri îi veți regăsi pe Vlad Zamfirescu, cunoscut publicului din România pentru rolurile sale din teatru (în prezent joacă în peste 20 de piese în București și în țară), televiziune (“În derivă”, HBO) și cinematografie (“Italiencele”, “Restul e tăcere” etc.); Gabriela Popescu (“Minte-mă frumos”, “Cuscrii”), Mimi Brănescu (“Moartea domnului Lăzărescu”, “Boogie”, “Marţi, după Crăciun”, “Poziţia copilului”), Mirela Oprișor (“Hârtia va fi albastră ”, “Marţi, după Crăciun”, “Acasă la tata”), Ionuț Bora (“Un etaj mai jos”), Patricia Poslușnic. În rolurile secundare veți regăsi vedete precum: George Vintilă, Cabral, Mihai Trăistariu, Alina Chivulescu, Jojo, Mihai Albu.

Filmat în urmă cu doi ani la Brașov, acțiunea filmului se petrece în preajma sărbătorilor de iarnă, iar orașul nu a fost ales întâmplător: “transmite atmosfera de sărbători”, spune regizorul Cristina Iacob.

“Poveste de dragoste”a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională. De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Montreal și în cadrul celei de-a 20-a ediții a Festivalului Internațional de Film Portobello.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipă de excepție. Imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. Sunet, Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound).

Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.

INFO

Facebook.com/PovestededragosteFilm

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: