”Poveste de Craciun” – show 3D pe Palatul Culturii, 15-24 decembrie (VIDEO)

În luna decembrie, emblematicul Palat al Culturii va fi piesa centrală a unui eveniment în premieră în nord-estul tării, oferit de ansamblul urbanistic Palas Iasi. Cea mai cosmopolită destinatie de timp liber le va dărui vizitatorilor o impresionantă proiectie 3D animată, denumită „Poveste de Crăciun”.

De duminică, 15 decembrie 2013, ora 17.00, ieşenii şi nu numai vor avea ocazia să admire, din parc, un show video 3D pe Palatul Culturii. Este pentru prima oară în România când se organizează o proiecţie 3D concepută sub forma unei poveşti de Crăciun, un spectacol similar celor din metropole precum New York.

În perioada 15 – 24 decembrie 2013, impresionanta proiecţie 3D va rula în fiecare seară pe faţada sudică a Palatului Culturii, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Crăciun”, în care Palatul Culturii va prinde viaţă şi va fi înveşmântat în haine de sărbătoare, va dura opt minute. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenelele din Palas.

Proiectia 3D îi va încânta pe toti cei aflati în parcul Palas cu o poveste de sărbători. Specialistii germani care asigură proiectia au îmbinat structura deosebită a Palatului Culturii cu animatia video 3D si cu jocurile de lumini. Mos Crăciun, spiridusi, reni, fulgi de nea, ferestre care se închid sau se deschid si elemente arhitecturale ale clădirii vor crea un joc aparte, la dimensiuni care vor surprinde.

Experienta publicului va fi deosebit de intensă datorită tehnologiilor de ultimă generatie folosite. Patru proiectoare HD 3D vor asigura imagini de înaltă rezolutie, iar sistemul de sunet surround va crea senzatia unui veritabil concert în aer liber. Proiectia 3D de Crăciun oferită de Palas va fi si una dintre cele mai mari din tară, derulându-se pe o suprafată de 1.650 mp, cu o lungime de 11o m si o înăltime de 15 m, din fatada sudică a Palatului Culturii.

Show-ul 3D a fost realizat de o companie germană cu o experientă de peste 15 ani în domeniul iluminatului arhitectural. Tehnologia si proiectele dezvoltate au ajuns în numeroase tări, precum Japonia, Brazilia, Portugalia, Italia, Elvetia si Rusia.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

10 comentarii la “”Poveste de Craciun” – show 3D pe Palatul Culturii, 15-24 decembrie (VIDEO)”

 1. Florin says:

  Carmen, din articol am inteles ca spectacolul incepe la fiecare ora fixa, adica : 17:00, 18:00, 19:00 si dureaza 8 minute.

 2. Iulian says:

  A mai fost asa ceva pe hotelul Traian din Piata uniriii in IASI ! Deci nu e prima oara.

  Pacat ca de cand s-a deschis palasul ei nu au fost in stare sa termine acel colt de palat.

 3. costas123 says:

  s-a hotarat ora?

  1. admin says:

   Astazi se va anunta ora. Show-ul a fost amanat cu doua zile, va incepe pe data de 15 decembrie si nu pe 13 decembrie, cum a fost anunta initial.

  2. catalin says:

   În perioada 15 – 24 decembrie 2013, proiectia 3D va rula în fiecare seară pe faţada sudică a Palatului Culturii, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Crăciun” va dura opt minute.

 4. Roman says:

  Va rog ziua si ora…sa venim cu copilasii:)

  1. admin says:

   In fiecare zi, in intervalul 13-24 decembrie. Inca nu s-a anuntat ora,se lucreaza la definitivarea programului. Se pare ca proiectiile vor avea loc din ora in ora, odata cu lasarea intunericului.

 5. Roman says:

  Va rog ziua si ora…sa venim cu copilasii:)

 6. Anonymous says:

  Ce prost gust !

 7. Carmen says:

  In stire nu se specifica o oara…mi-ar placea sa stiu nu sunt din Iasi dardaca ajung cu fetita mea de trei ani seara ne-ar placea sa vedem…deci o ora ceva…

Scrie un comentariu: