Poti cumpara bilete la evenimentele din Romania de la terminalele ZebraPay

 iabilet-zebrapay

Iabilet.ro și ZebraPay lansează prima soluție de vânzare self-service a biletelor la evenimente din România. Terminalele de plată ZebraPay sunt conectate direct la platforma iabilet.ro, iar cumpărarea funcționează pe bază de cash, Bitcoin și Seqr.

Rețeaua fizică de ticketing www.iabilet.ro se va extinde astfel pe cele 1500 de terminale ZebraPay din toata țara. Iubitorii de concerte, teatru si evenimente pot acum cumpara bilete la peste 300 de evenimente și de pe terminalele ZebraPay, instalate în lanțurile de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate. Aparatele oferă rest sub formă de voucher, iar biletul este printat chiar de terminal, unde se regăsește codul de bare cu care se poate intra la eveniment.

Parteneriatul cu iabilet.ro vine în completarea gamei variate de servicii disponibile la terminalele ZebraPay. Am creat astfel împreună cu partenerii noștri de la iabilet.ro prima soluție reala de vânzare a biletelor prin echipamente de tip self-service de pe piața locala și nu numai. Clientii noștri vor putea de acum să cumpere bilete la evenimentele lor preferate prin cea mai simplă si modernă soluție existentă. Inovația va rămâne și pe viitor metoda prin care vom diversifica portofoliul de produse, pentru a satisface astfel nevoile clienților noștri“, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Am construit acest serviciu dintr-o nevoie personală: organizăm concerte de 10 ani în România și aveam nevoie de un sistem ca iaBilet, așa că am adunat toate facilitățile pe care le-am folosit noi ca organizatori și le-am implementat. În ultimii 3 ani, din feedbackul celor peste 500 de clienți (B2B) cu care lucrăm, am adaugat noi facilități, aproape săptămânal. Pentru viitor avem în plan extinderea pe piețele vecine României, dar lucrăm și la o soluție de whitelabeling. Contractul cu ZebraPay ne-a ajutat să extindem și mai mult oferta de servicii revoluționare“, spune Emil Ionescu, General Manager iaBilet.ro

Cei mai importanți pentru noi sunt clienții. Aceștia trebuie să beneficieze de cele mai bune servicii, iar parteneriatul cu ZebraPay vine să întăreasca această convingere. Acum, prin cele 1500 de terminale ZebraPay, cumpărătorul are încă o modalitate comodă de a-și achiziționa bilete și de a ajunge mai ușor la evenimentele vândute prin platforma noastră“, a declarat Ionut Buha, program manager iaBilet.ro.

iabilet

iaBilet este singurul serviciu de ticketing din România care oferă și aplicații de Android și IOS, dorind să ducă tehnologia cât mai aproape de oameni. iaBilet își propune să facă viața mai simplă și mai ușoară, atât spectatorilor, cât și organizatorilor de evenimente.

Lansat în 2012, iaBilet.ro a ajuns în scurt timp la un rulaj de peste 500 000 de euro și peste 60.000 de bilete vândute trimestrial (rezultate stabilite în perioada ianuarie – martie 2015). Peste 90% din vânzări le reprezintă bilete electronice, acestea scapând utilizatorii de drumuri și cozi pe la ghișee pentru că biletele se trimit direct pe email și prin sms, iar la evenimente aceștia pot intra scanând biletul direct de pe hârtia printată sau de pe smartphone/tabletă.

Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole. Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in peste 300 de localităţi din ţară.

Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate. Pentru a gasi cel mai apropiat terminal ZebraPay, accesați www.zebrapay.ro/locatii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: