„Portocaliul este noul negru – Un an într-o închisoare de femei”

portocaliul-este-noul-negru-carte-copera-2014-fotoGreșelile fac parte din viața fiecăruia, dar puțini sunt cei care aleg să plătească pentru ele și chiar și mai puțini cei care reușesc să-i îmbogățească pe ceilalți prin experiențele trăite.

Piper Kerman este unul dintre acei puțini oameni care au reușit să faca asta. O relație amoroasă nepotrivită cu o altă femeie, o condamnare pentru spălare de bani câștigați din trafic de heroină și un an petrecut într-o închisoare de femei. O carte devenită bestseller New York Times și un film serial inspirat după carte de mare succes internațional. Aceasta este viața lui Piper Kerman!

,,Cartea lui Piper Kerman nu e doar o radiografie a unei pușcării americane, ci și o frumoasă metaforă despre nuanțele în care ar trebui să clasificăm oamenii. Nimeni nu e definitiv bun sau totalmente rău; sunt multe griuri în personalitatea fiecăruia”. Cristina Bazavan, jurnalist

,,O expresie uzuală în închisoare spune că “Intri singur şi ieşi singur”, sfatul general fiind de a rămâne retras şi de a-ţi vedea de treabă. Dar în închisoare am învăţat altceva. Nu aşa am supravieţuit acolo. Am învăţat, la modul serios, că nu sunt singură.”

CUMPĂRĂ

Puteți comanda Portocaliul este noul negru de Piper Kerman cu o reducere de 5%, la prețul de 37,05 lei, aici.

INFO

www.publica.ro

www.facebook.com/editurapublica

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: