Portal – smartphone-ul flexibil şi rezistent la apă

Smartphone-ul-flexibil

Portal este smartphone-ul creat pentru pasionaţii de tehnologie, indivizii activi şi pentru profesioniştii sătui de telefoanele care se defectează atunci când le este lumea mai dragă.

Scopul echipei care a lucrat la acest concept este să creeze un dispozitiv care să combine tehnologia smartphone-urilor avansate cu mobilitatea smartwatch-urilor şi dispozitivelor fitness tracker. Cu Portal ai scăpat de grija depozitării smartphone-ului, pentru că îl poţi ţine permanent la încheietura mâinii, precizează Noobz.ro.

De ce să porţi după tine un smartwatch, un smartphone sau un fitness tracker, când poţi să deţii un dispozitiv inteligent care să le întrunească pe toate?

În zilele noastre, totul ţine de inovaţie şi design. Dacă până acum 10 ani ne mulţumeam cu telefoanele cu ecrane mici, taste şi clapetă, astăzi nu putem să concepem viaţă fără un smartphone de calitate.

Ştim cu toţii problema pe care au întâmpinat-o utilizatorii iPhone 6 atunci când a fost lansat dispozitivul. Acea problemă legată de faptul că smartphone-ul se îndoia atunci când te aşezai pe el. Nici nu mai trebuie să aducem aminte de momentul în care scapi telefonul şi îl ridici de la sol cu ecranul bucăţele.

Se discuta despre lansarea smartphone-ului în a doua parte a anului 2014, dar aceasta a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată. Preţurile unui astfel de dispozitiv oscilează între 349  şi 10.000 de dolari în funcţie de setările de care vrei să te bucuri, iar livrarea este estimată pentru luna septembrie 2015.

Sursa: Noobz.ro; www.arubixs.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: