Polițistul Marian Godină, pe 12 martie la Târgul de Carte LIBREX Iași

marian-godina-carte

Sâmbătă, 12 martie 2016, începând cu ora 14:00, vă invităm la Iași la evenimentul de lansare a volumului „Flash-uri din sens opus” de Marian Godină, ce va avea loc în cadrul Târgului de carte LIBREX în prezența autorului și a Mariei Desmirean, Director Executiv Curtea Veche Publishing. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe. Intrarea este liberă.

Despre „Flash-uri din sens opus” de Marian Godină

Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua încalcă reguli de circulație fără remuşcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte.

Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină.

Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

INFO

LIBREX 2015

Organizator: SEDCOM LIBRIS Iaşi

Sos. Moara de Foc nr. 4, cod 700527

Tel.: 0232 242 877, 0232 234 582, Fax: 0232 233 080

E‐mail: librexiasi@gmail.comediturasedcomlibris@gmail.com

Web: editurasedcomlibris.ro;

FB: www.facebook.com/librexiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: