Pod tricolor peste Prut

DSC_9987mars-miting-tricolo

Un steag imens de 300 de metri va acoperi podul peste Prut de la Sculeni. Inițiativa aparține organizațiilor unioniste și va avea loc sâmbătă, 6 iunie, la ora 14:00.

În amintirea Podurilor de flori din anii 1990, unioniștii se adună sâmbătă la Sculeni pentru a întinde un steag imens peste podul de la Prut. Participanții vor veni de pe ambele maluri ale Prutului, cerând Unirea Republicii Moldova cu România.

E datoria noastră să continuăm munca depusă de Grigore Vieru, Ion și Doina Teodorovici, Adrian Păunescu și a întregii generații a Podurilor de Flori.  Sâmbătă ne adunăm sute de tineri de pe ambele maluri ale Prutului pentru a face un lucru frumos, pașnic. Ne mai adunăm acolo sub acest uriaș steag tricolor pentru a cere ca interdicția lui George Simion să fie ridicată” a menționat Anatol Ursu, reprezentantul organizației „Tinerii Moldovei”, din Chișinău.

Persoanele din România care doresc să participe se întâlnesc la București, ora 05:00 în Piața Universității și în Iași, în fața Mitropoliei, la ora 12:30.

Reamintim că 25 000 de persoane au participat la Chișinău luna trecută la un miting pentru Unire desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale. O manifestație de protest cu un număr similar de oameni va avea loc duminica aceasta, 7 iunie.

INFO

Platforma Unionistă Actiunea 2012

www.actiunea2012.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: