Poartă românește! daMes a deschis primul magazin în Iași

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe cliente daMes, brand de haine de damă disponibile online pe www.dames.ro, dar și în magazinele Carrefour, Cora și Selgros, ne întrebau unde avem magazin în Iași. Răspunsul nostru era de fiecare dată același: “Hainele noastre sunt disponibile în magazinul online dames.ro.

Pentru că dorințele clientelor sunt foarte importante pentru noi, anunțăm cu bucurie că de acum putem răspunde: „Produsele daMes sunt disponibile online, pe dames.ro și în magazinul din Iași, deschis la parterul fabricii, înainte de Centrul Comercial Felicia.

Astfel, la fiecare întrebare de genul “Am posibilitatea să probez hainele undeva?”, răspundem cu bucurie: “Desigur, vă așteptăm în magazin!”.

Dacă ai drum prin zona Carrefour Felicia, dă o fugă și până la daMes. O să-ți placă ce o să găsești aici: rochii office casual, fuste drepte, sacouri, bluze vaporoase și confortabile într-o varietate de culori, țesături și mărimi (de la 34 la 48!).

Vestimentația produsă de noi este cel mai bine descrisă de stilul office-casual, iar hainele daMes sunt potrivite pentru toate vârstele.

Ține aproape, pentru că urmează să lansăm Noua Colecție Toamnă Iarnă 2017 astfel încât să-ți îmbogățești garderoba și să-ți poți crea ținute diferite în fiecare zi.

Dacă ai ajuns până aici, hai că-ți spunem și despre ținutele cu imprimeuri digitale. La începutul anului am achiziționat o nouă tehnologie de imprimare digitală a țesăturilor.

dav

Pe scurt, putem imprima orice fel de desen sau imagine pe orice fel de tip de rochie, fustă sau bluză. Dacă dorești o rochie cu imprimeu 3D o găsești la daMes. Pe www.dames.ro poți admira și alege din peste 300 de propuneri de design gândite de colegii noștri.

Pentru Toamna Anului 2017, am ales cele mai frumoase imprimeuri și am pregătit pentru tine articole de îmbrăcăminte originale.

Gândește-te doar cum ar fi să porți o rochie cu imaginea cerului la apusul soarelui, în culori de toamnă!?

Te așteptăm în magazin ca să vorbim despre modă, despre haine daMes și despre gusturile tale. Ne găsești la parterul fabricii daMes, lângă Centrul Comercial Felicia, fosta clădire Gold Revoli. Suntem aici de luni până vineri de la 10:00 la 18:00 și sâmbăta de la 10:00 la 14:00.

ADVERTORIAL

INFO

www.dames.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Poartă românește! daMes a deschis primul magazin în Iași”

  1. Lumina says:

    Si eu prefer hainele de dama romanesti. Am descoperit recent un magazin online de care sunt foarte multumita. De acolo imi cumpar foooarte multe hainute

Scrie un comentariu: