Plimbare prin Iasul bantuit

Sâmbătă seara, când ceasul bate ora 20:13, ești invitat să descoperi sufletele captive, stafiile și scheletele misterioase din Iași. Vei fi ghidat pas cu pas pe la clădiri blestemate unde acestea își cară veșnicia, în timp ce vei afla toate poveștile din spatele lor.

De-a lungul traseului, o să ajungi la locul de “joacă” al călăilor, o să afli povestea scheletului care umblă pe străzi în haine țesute cu aur, vei trece pe la locul unde petrec spiritele până dimineața și vei descoperi multe alte povești ale oamenilor care au locuit în oraș, de dinainte și de după moarte.

Încarcă-te cu mult curaj și vino sâmbătă, 27 octombrie, prin Iașul Bântuit. Traseul se parcurge fără ghid, cu ajutorul aplicației Questo. Descarcă gratuit aplicația de aici: http://onelink.to/questo

Oră: începând cu 20:13. Punct de start: Palas Mall – intrarea dinspre Teatrul Luceafărul/ Cărturești/ Trumpets. Punct de finiș: Copou. Durată: o oră și jumătate. Preț: 9.99 lei pentru un grup de până la 5 persoane (este necesară doar o aplicație la 5 oameni); plata se efectuează cu cardul, direct în aplicație

Traseu construit împreună cu Cosmin Ceuca (Iasi.Travel).

 

 

Questo este o aplicație de tip ‘joc de explorare în lumea reală’, unde urmezi indicii și rezolvi mici provocări pentru a ajunge la noi locații și pentru a primi poveștile lor. A fost premiată de Booking.com pentru impactul social creat și a fost desemnată Best Travel App la eTravel Awards în 2017.

INFO

www.facebook.com/traveltoiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: