Playful English – activitate de vacanță la Biblioteca Județeană Iași

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Compartimentul American Corner lansează activitatea de vacanță Playful English și invită micii utilizatori la joacă.

Ai între 7-12 ani și dorești să îți petreci vacanța jucându-te dar exersându-ți în același timp și cunoștințele de limba engleză? Look no further! Noi îți oferim soluția și venim în întâmpinarea ta cu o multitudine de jocuri care mai de care mai interesante, numai bune de pus atenția, creativitatea și imaginația la treabă. Ai nevoie doar de permisul de bibliotecă și dorința de a fi împreună cu alți copii și de a învăța lucruri noi.

Te așteptăm la bibliotecă în fiecare zi, de marți până vineri (6-9 februarie 2018), între orele 12:00-16:00, să ne jucăm și să descoperim împreună the playful english!

INSCRIERE

Te poți înscrie venind la sediul nostru – Compartimentul American Corner, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale), la telefon: 0751769118 sau pe e-mail, la adresa iasiamericancorner@gmail.com.

Locurile sunt limitate!

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail:  americancorneriasi@gmail.com

Web: www.bjiasi.ro

FB: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: