La Palas Mall, școala începe cu sport și petreceri fenomenale

play-scoala-incepe-cu-sport-palas-mall-campanie-petreceri-afis-2013Mai este puţin timp până când vor reîncepe cursurile şi şcolile vor fi animate de energia elevilor. Pentru că Palas Mall promovează practicarea sporturilor şi un stil de viaţă sănătos, în această toamnă, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber îi îndeamnă pe tineri să îşi aleagă activitatea preferată şi să câştige premii mult râvnite.

În cadrul campaniei „Play! Şcoala începe cu sport”, care se desfăşoară în intervalul 30 august – 22 septembrie 2013, sesiunile de shopping sunt răsplătite cu sute de accesorii în tendinţe, pentru un echipament la modă în prima zi de şcoală. Toţi clienţii Palas Mall care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele preferate vor participa la tombola pentru câştigarea a trei petreceri la Play Again. Astfel, cei trei norocoşi vor fi vedetele şcolii, pentru că vor putea alege câte 30 de prieteni cu care să se distreze jucând biliard, bowling şi bucurându-se de numeroase activităţi recreative. Marii câştigători vor fi anunţaţi în urma tragerilor la sorţi programate în fiecare duminică din perioada de desfăşurare a campaniei, pe 8, 15 şi 22 septembrie.

Zilnic, primii 200 de clienţi, care depăşesc cuantumul de 150 de lei pentru a se înnoi cu piese din noile colecţii ale brand-urilor îndrăgite din Palas Mall, vor putea alege premiile instant pe care şi le doresc, prin intermediul unei aplicaţii touch screen: gadget-uri, genţi, tenişi Converse, accesorii în trend pentru şcoală, articole sportive, băuturi răcoritoare şivouchere de cumpărături.

Pregătirile pentru şcoală sunt mai distractive la Palas Mall, unde elevii vor putea alege dintr-o gamă largă de obiecte expuse în cadrul Târgului de rechizite şi articole şcolare. Timp de trei săptămâni, între 30 august şi 22 septembrie 2013, laparterul Palas Mall, intrarea Subway, părinţii şi copiii vor avea ocazia să aleagă cărţi, manuale, caiete, instrumente de scris, ghiozdane, accesorii pentru birou, echipamente pentru computere, resurse didactice, jocuri educative şi multe alte obiecte utile pentru noul an şcolar.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

www.facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: