Platforma online care pregătește elevii pentru Evaluarea Națională 2015

Pregatire-pentru-EN-2015

INTUITEXT a lansat ExamenulTau.ro, o soluție unică de învățare dedicată celor care se pregătesc pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a.

Platforma cuprinde secțiuni de testare, învățare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examen și permite completarea cunoștințelor orientat și rapid, prin identificarea eficientă a zonelor unde elevul obține punctaj mic.

Ce aduce nou platforma?

Platforma integrează tot ce este mai valoros, ajutând elevul să facă față cu succes examenului. În primul rând, conține atât soluții personalizate de învățare și evaluare, cât și sfaturi pentru evitarea situațiilor în care emoțiile pot să devină copleșitoare și să scadă simțitor capacitatea cognitivă și puterea de concentrare.

Prin simulările de examen, copilul dă teste ca și cum ar participa la Evaluarea Națională, reușind astfel să învețe să își gestioneze emoțiile, dar și să învețe din greșelile sale, fiind îndrumat de fiecare dată către zona de învățare unde are lacune.

În al doilea rând, acoperă 100% materia pentru Evaluarea Națională (matematică și română). Produsul a fost realizat  de: profesioniști cu vastă experiență pedagogică, specialiști în tehnica învățării, profesori, psihologi, graficieni, specialiști video, programatori.

Produsul oferă o strategie eficientă de învățare, ajutându-l pe elev să-și îndeplinească visul: să intre la liceul dorit.

ABONAMENT

Pentru acces la platforma pe baza de abonament exista trei variante disponibile: Romana (187 lei) Matematica(187 lei) si Romana + Matematica (299 lei). Modalitățile de plată sunt: card, transfer bancar (OP), ramburs. Pentru plata ramburs:  telefon – 0372 156 300 sau e-mail: contact@examenultau.ro.

INFO

www.examenultau.ro

www.facebook.com/ExamenulTau

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: