Platforma de închirieri imobiliare Arendoo a intrat pe piața din România

Arendoo (www.arendoo.ro) este un portal online ce are ca scop crearea legăturii între proprietarii de imobile și turiștii care doresc să închirieze un imobil pe termen scurt în Grecia, Bulgaria și, mai nou, în România.

Platforma arendoo.ro a fost introdusă în mod ​​dinamic pe piață, astfel că pe tot parcursul anului 2020 urmează să fie realizate investiții și eforturi pentru ca toți utilizatorii să beneficieze de servicii de calitate. În parteneriat cu compania Iqmator, un start-up din Iași, Arendoo oferă proprietarilor metode de marketing inovatoare, folosind tehnologii de ultimă oră.

Concentrându-se pe Europa de Est, Arendoo își propune să crească popularitatea proprietăților din Grecia, Bulgaria și România pentru clienți din România, Bulgaria, Ucraina, Rusia și alte țări din Europa de Sud-Est. Astfel, proprietarii se vor bucura de fluxuri de venituri ce nu au fost exploatate pe piața turismului și a închirierilor pe termen scurt până în prezent.

Arendoo oferă oportunități tuturor membrilor săi – atât proprietarilor, cât turiștilor sau călătorilor. Pe de o parte, proprietarilor li se asigură o mai bună securitate, sprijin și mai multe profituri prin expunerea proprietăților lor pe noile piețe, în timp ce aceia care își rezervă următoarea vacanță cu Arendoo beneficiază de un mediu de plată securizat și o gamă mai largă de oferte de cazare cu proprietăți unice.

Arendoo este adaptat pentu piața elenă și, spre deosebire de alte platforme, ușurează plata directă a rezervărilor către proprietari prin intermediul unui sistem de plăți inteligente. Acest sistem permite portalului să asigure rezervările, oferind proprietarilor opțiunea de a colecta până la 70% din suma totală a unei rezervări în numerar, la sosirea oaspeților. Proprietarii au opțiunea de a transfera soldul direct în contul lor bancar sau de a retrage suma direct de la un bancomat.

Această ofertă este unică pe piața de închirieri online de scurtă durată, iar Arendoo caută în mod activ noi proprietari dispuși să se alăture comunității sale de mii de membri. Arendoo oferă servicii fără taxe în avans, fără taxe de înregistrare și fără taxe anuale, fiind o platformă ce se utilizează gratuit și percepe comision numai după efectuarea rezervărilor.

După lansarea sa în Grecia și Bulgaria, în 2016, intrarea pe piața din România a fost doar o chestiune de timp, dependentă de găsirea unui partener de încredere pentru o cooperare durabilă, pe termen lung. Domeniul de activitate al start-upului Iqmator din România, precum și experiența echipei în ceea ce privește ultimele tehnologii de pe piața imobiliară, fac ca acest parteneriat să fie unul solid. Echipa Arendoo depune eforturi comune pentru a aduce călătorilor cele mai bune oferte de cazare de vacanță în proprietăți private, făcându-i pe aceștia să se simtă ca acasă oriunde ar pleca în călătorie.

Potrivit domnului Gorian Varbanov, fondator Arendoo: „Nu suntem un grup global, ci mai degrabă un jucător local, care își concentrează atenția asupra Balcanilor, a Europei de Est și, desigur, a României. În prezent, compania este mai activă în destinații din nordul Greciei, precum Halkidiki, Thassos, Kavala, dar și Lefkada, locuri preferate, de exemplu, de utilizatorii Arendoo bulgari, români și sârbi. Aceste regiuni reprezintă o alegere ideală pentru familii, deoarece le permite să ajungă la destinație într-o singură zi“.

INFO

www.arendoo.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: