Platforma AKTA TV online

AKTA a lansat aplicația prin intermediul căreia, clienții săi pot urmări unele dintre canalele TV favorite (inclusiv canalele producție AKTA: CINEMARATON și comedyEst) online atât direct pe site-ul www.akta.ro, prin intermediul secțiunii Contul meu, cât și pe dispozitive mobile (tabletă sau smartphone cu sistem Android și, în curând, și cele cu sistem iOS).

Accesarea platformei online (atât pe site-ul AKTA cât și pe dispozitivele mobile) se face folosind datele de conectare pentru AKTA- Contul meu.

Pe lângă vizionarea propriu-zisă a posturilor TV, aplicația permite și accesarea ghidului de programe al acestora, precum și vizionarea în reluare a emisiunilor preferate (din ziua în curs și din ziua precedentă).
În prezent se pot urmări șapte canale TV prin intermediul platformei, urmând ca, în scurt timp, numărul canalelor distribuite să crească rapid.

Strategia noastră de dezvoltare are în prim plan serviciile pe care clienții AKTA le consideră importante pentru ei și le apreciază. După ce, în urmă cu un an, lansam AKTA Mobil, anul acesta am decis să lansăm platforma AKTA TV online, pornind de la o analiză atentă a stilului de viață mobil spre care se orientează clienții noștri”, spune Dinu Malacopol, directorul general al Digital Cable Systems.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems SA, companie care furnizează, la cele mai înalte standard, încă din 2005, servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie clienților rezidențiali si de business. Compania operează, cu preponderență, în mediul rural și în orașele mici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localități din 35 de județe.

INFO

AKTA

www.akta.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: