Plata cu cardul in Piata Alexandru cel Bun

Plata cu cardul la tarabă a fost lansată vineri, 20 septembrie, de la ora 9.30, în Piața Alexandru cel Bun, într-un eveniment de business networking, în care s-au întâlnit reprezentanți ai autorităților locale, antreprenori, programatori, producători locali, comercianți și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale implicați în dezvoltarea locală.

Evenimentul a fost organizat de MasterCard și Asociația Administratorilor de Piețe din România (AAPR), în colaborare cu Patria Bank, și beneficiază de susținerea Primăriei Municipiului Iași, SC EcoPiața SA și Camerei de Comerț și Industrie Iași.

Spațiul de dialog creat cu această ocazie va fi o platformă pentru exprimarea ideilor legate de revitalizarea și modernizarea conceptului de piață tradițională care își propune să găsească un numitor comun între dorința în creștere de a avea o alimentație bogată în fructe, salate și legume, consumul de produse de la producători locali și tendința de digitalizare a vieții cotidiene.

Plata cu cardul la piață a fost lansată în iunie, într-un program pilot, în Piața Cibin din Sibiu. Dotarea Pieței Cibin cu POS-uri este rezultatul experimentului desfășurat de Mastercard în anul 2015, când a fost instalat în premieră un POS într-o piață din România, anume Piața Hala Traian din București, eveniment primit favorabil atât de consumatori, cât și de producători.  AAPR reunește aproximativ 260 de piețe cu peste 12.000 de tarabe din 34 de administrații locale.

INFO

www.primaria-iasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: