Plantare la enduranch

#păduranch este acțiunea de #plantare la #enduranch. A ajuns la a doua ediție, cea de primăvară. Clienții care vin in locatie în aceste zile pot planta – sub îndrumarea unui specialist – puieți de stejar, jugastru (specie de arțar), tei sau frasin.

Această experiență este inclusă în tariful de intrare.

De ce vor să planteze? Pentru că Enduro Ranch este parcul de #aventură offroad unde este promovat #sportul cu motor sau fără, evenimentele în aer liber dar mai ales #natura.

Înainte de a veni cei de la Enduro Ranch să puna în valoare acest spațiu, s-au tăiat și s-au furat zeci de copaci sănătoși – cum se întâmplă din păcate în multe locuri, publice sau private. De asemenea, zăpezile din aprilie 2017 și din martie 2018, au doborât – la propriu – mulți dintre arbori.

Natura poate fi protejata peste tot însă în cadrul parcului lor au și vor avea mereu grijă de ea. Așadar, în aceste zile Rancherii plantează. Dacă vreți să vă alăturați lor, sunteți bineveniți!

PROGRAM

  • VINERI 10 – 16;
  • SÂMBĂTĂ 10 – 16.

Ca de obicei la evenimentele #enduranchstyle, meșteșugarii și producătorii agricoli locali – din tot județul Iași – sunt așteptați să își promoveze produsele și serviciile, în mod gratuit. Contactați organizatorii, să rezervați un loc pentru stand.

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: