Plantare de stejar si Mountain Party

Asociatia 360 DEGREE impreuna cu partenerii Gradina Botanica „Anastasie Fatu” – Iasi,  Bar Hand si cu sprijinul Salvamont Vatra – Dornei, Explorer Shop – Brasov si Basecamp – Vatra Dornei, da startul evenimentului care marcheaza 1 an de la infiintarea Asociatiei sambata 24 martie 2012, ora 14:00.

Startul evenimentului se va da sambata, ora 14:00 – in Gradina Botanica unde se va planta un puiet de stejar ce va fi simbolul 360 DEGREE, va continua cu worksopuri in natura iar incepand cu ora 20:00 in Bar Hand (Bd. Stefan cel Mare Nr. 14, et. 2) va incepe prima petrecere montana din Iasi unde va fi prezentata o proiectie de fotografie si film montan, lansarea noului site, concursuri cu premii precum si un concert avandu-i ca invitati pe membrii trupei Aproape Unplugged.

In deschiderea evenimentului se vor trece in revista realizarile Asociatiei, vor avea loc dezbateri precum si workshopuri in aer liber.

Asociatia 360 DEGREE este o organizatie fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, apolitica, infiintata in baza Hotararii judecatoresti din data de 21.03.2011, si are sediul in sat Plaiul Sarului 52 A, Com. Saru Dornei, judetul Suceava.

In conformitate cu Statutul asociatiei, desfasoara in Romania activitati in domeniile turismului, protejarea mediului inconjurator si activitati educationale si are ca obiect de activitate principal valorificarea turismului din Romania, promovarea actiunilor menite sa intareasca dezvoltarea procesului educational, realizarea si sustinerea de proiecte privind imbunatațirea calitatii serviciilor sociale, turistice, culturale si artistice.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: