Pizzeria Favola: locatie cu specific napoletan, in Palas

Oricine a gustat o pizza în Napoli, o porție de paste în Roma sau o înghețată în Firenze știe că e foarte greu să găsești un gust similar într-un alt colț al lumii. Cu toate acestea, pasiunea, tradiția și măiestria culinară a Italiei, mai precis a napoletanilor, s-au reunit în farfuriile pline de savoare ale Pizzeriei Favola, din Palas.

Ai poftă de o pizza? La Pizzeria Favola din Palas Mall, în zona Atrium, deasupra restaurantului „La Cupola”, găsești pizza pregătită după rețete autentice din Napoli și cu ingrediente selecționate cu grijă, aduse tocmai din Peninsula Italică.

Principalul secret este aluatul napoletan, care este pregătit de cheful italian Marco Viese, doar cu apă, făină și drojdie, fără zahăr și fără ulei. Acesta se prepară delicat, cu buricele degetelor la început și apoi cu podul palmei, astfel încât să nu se elimine bulele de bioxid de carbon din aluat. Pentru a se obține aroma specifică, crusta crocantă și să fie ușor pentru digestie, aluatul trece prin două faze: dospirea și maturarea.

Procesul de preparare al pizzei continuă la un cuptor electric Zanolli, lider mondial al cuptoarelor de pizza, ce funcționează pe principiul celui cu lemne, iar coacerea durează 90 de secunde.

Totul se face din dorința de a le oferi clienților mâncare sănătoasă, servită rapid, folosind tehnici de gătire moderne și ingrediente de înaltă calitate, pentru a obține un gust desăvârșit.

În meniul noii pizzerii, gurmanzii găsesc sortimente autentice și apetisante: Campana, Friulana, Ligure, Marchigiana, Piemontese, Trentina, Valdostana, Calabrese, Hawaii.

Locația este tentantă și pentru pasionații de dulciuri, care pot alege dintr-o selecție de deserturi și produse de patiserie, făcute manual, în laboratorul propriu, doar cu ingrediente naturale.

Cei care vor să își bucure simțurile cu o pizza napoletană, dar și cu deserturi delicioase sunt așteptați la Pizzeria Favola, în zona Atrium din Palas Mall.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Surprize pentru gurmanzi! Palas face cinste cu o masă în cel mai mare foodcourt din Moldova

Wonders of Women | Little Texas

Valentine’s Day | Cavalerul Medieval

It’s a Date: Magic Valentine’s Day

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Live Music Experience | Arcu House of Beer

Wonders of Women | Little Texas

Dragobete Art. Ro 2021

Atelierul Artistului | Palas Iasi

Scrie un comentariu: