PIXELS au lansat videoclipul noului single, Silk an Silicone

Direct din laborator de sub lumina palpaitoare de neon albastru fluorescent, invadatorii spatiali PIXELS au scos un nou videoclip pentru single-ul “Silk and Silicone”. Membrii trupei pentru care vizualul si sonorul sunt una si aceeasi, ambele contribuind in egala masura la identitatea PIXELS, ne marturisesc in noul videoclip ce le place lor atat de mult la matase si silicon.

Ritmul melodiei, care combina versuri strigate ori soptite si pasaje de hip-hop, se suprapune perfect peste secventele intermitente de la concertele live si personajele feminine din videoclip, care par sa se fi ciocnit de sound-ul Pixels.
Cu doua albume la activ – Fire Exit (2008) si TKOVCTRL (2012), cei din PIXELS se descriu ca o nava spatiala cu un echipaj divers. Misiunea lor este sa exploreze caile nebatute ale galaxiei, dorindu-si sa ajunga in muzica acolo unde “no one has gone before”.

Atitudinea celor cinci PIXELS-i vibreaza in armonie cu brumul mocnit al circuitelor integrate. Lampile si tranzistorii se aseaza in sistem cu o noua constiinta de sine in lumina energiei lor. In vene le curge de fiecare data curentul alternativ pe care il auzi trecand prin neoanele din inima orasului. Muzica este Alchimia noastra! Vocea face ca vidul sa vibreze iar in acel ecou sec ne regasim pe noi insine. De la dementa spatiala la statiile de metrou… construim… caramida cu caramida. Noi suntem PIXELS.


Trupa PIXELS a fost infiintata in 2006, iar formula actuala ii cuprinde pe: Catalin Rulea (fondatorul formatiei – voce, chitara, electronice), Andreas Aron (voce, bass), Tudor Popescu (tobe), Irina Creanga (backing vocals) si Liviu Iancu (synth) .

INFO

www.thepixels.ro

www.facebook.com/ThePixels

www.youtube.com/pixelsofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: