Pink Martini la Sala Palatului

Micuța orchestră Pink Martini revine pe 20 aprilie la Sala Palatului la București. Jazz, pop, muzică clasică, o seară specială. Cu un sound ce îmbină influențe variate, de la cuban-jazz și muzică de cameră până la marșuri braziliene și soundtrack de film noir, membrii orchestrei și-au etalat până acum repertoriul multilingvistic pe scene din întreaga lume. Storm Large este vocea care îi va însoți în noul turneu european.

Dacă Națiunile Unite ar fi avut o trupă proprie în 1962, probabil că noi am fi fost”, spune adesea Thomas Lauderdale, liderul orchestrei. Pink Martini a luat ființă in 1994, în Oregon, Portland, orașul natal al lui Lauderdale, liderul trupei. Thomas lucra atunci în politică, și multele evenimente caritabile la care participa l-au făcut să se găndească că poate fonda o orchestră care să combată zgomotul și mediocritatea pe care unii o numeau muzică.

După înființarea trupei, Thomas Lauderdale s-a retras din viața politică și s-a concentrat exclusiv pe acest proiect, care răsună mult mai puternic pe întreg mapamondul. Vintage, sofisticată, cosmopolită, muzica Pink Martini este o plimbare nocturnă prin marile porturi și orașe ale lumii, cu poveștile și parfumul lor: din Orientul Mijlociu prin porturile din Istanbul, Napoli si Lisabona, la cafenelele din Paris sau la plajele braziliene.

Douăzeci de ani mai târziu, Pink Martini cântă în 22 de limbi în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee și pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, trupa Pink Martini a intrat atât în Bowl Hall of Fame de la Hollywood, cât în și Oregon Music Hall of Fame.

Pe lângă vocea din live-urile Pink Martini, Storm Large este actriță, dramaturg și autoare. A bifat notorietatea națională în State în 2006, ca finalist la show CBS Rock Star: Supernova. În ciuda faptului că a fost eliminată în ultima săptămână, înainte de final, Storm a rămas în inimile fanilor.

Instrumentele perfect armonizate, alături de vocea debordantă a solistei creează combinația perfectă pentru bijuterii precum “Amado Mio”, “Splendor in the Grass” sau piesa care mângâie inimile tuturor românilor, “Până când nu te iubeam”. O călătorie muzicală unică în jurul lumii, mai spectaculoasă cu fiecare nouă întâlnire.

BILETE

Pe 20 aprilie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Presale: până pe 24 decembrie inclusiv, biletele (cu excepția categoriei VIP) au 20% reducere: 96 lei, 116 lei, 152 lei, 176 lei. Reducerile continuă și în perioada 24 decembrie – 15 ianuarie, când biletele (cu excepția categoriei VIP) au 10% reducere, fiind disponibile la prețurile de 108 lei, 130 lei, 171 lei, 198 lei.

INFO

EVENTIM

www.eventim.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: