Pinholes si Nava Mama din nou la Iasi @Underground The Pub

pinholes nava mama

Vineri, 24 iunie 2016, de la ora 21:00, ȋn Underground Pub sunteți invitați la un eveniment dedicat muzicii alternative și post-rock. Cântă Pinholes & Nava Mamă.

Un proiect cu rădăcinile ȋn rock şi ramuri ce se agaţă de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independentă. Început ȋn urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog şi muzică, a luat formă finală odată cu intrarea lui Alex ȋn universul Pinholes ȋn luna lui mai, 2013. Istoria a mers repede – selectați ȋn cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor ȋn evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, câștigători “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013. Au la activ două albume de studio, „Zmei” lansat în 2013 și „Era Pietrelor Neșlefuite” lansat în anul 2015.

Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce însoțesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate. Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/ încăpățânat zgomotul unei zone decolorate, amuțite de absența liderilor si a voinței, gata să testeze limitele înguste ale lungului drum spre vârf. Putem lăsa un ecou ȋn urmă celor ce vor să-l descopere.

Nava Mamă este un proiect relativ nou, infiintat in Cluj-Napoca, la intiativa a doi membri din trupele locale Alternativ Quartet și Fluturi Pe Asfalt. Nava Mamă este un proiect muzical format din membrii trupelor clujene Fluturi Pe Asfalt, Alternativ Quartet și Quantum Drive. Aceștia au luat naștere în martie 2013, iar primul concert al acestora a fost format din piese formate predominant din improvizații cântate în limba română, membrii trupei regăsindu-se cel mai bine în ea. Au la activ un album intitulat sugetiv „Nava Mamă„, lansat în anul 2015. Au piese precum “Ne așteaptă“, “Ca Pământul”, „Mintea îmi pleacă” sau “Trei“.

REZERVARI

Telefon: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Concert Bucovina | Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: