Pilotii AeroNautic Show Iasi 2013 au frant inimi (GALERIE FOTO)

Sambata, 17 august incepand exact cu ora 15.00, pe Lacul Aroneanu s-a desfasurat AeroNautic Show, un spectacol unic in Romania care a avut loc in premiera in zona Moldovei. Participantii au fost piloti si parasutisti ai Aeroclubului Romaniei, Asociatia Aeronautica Romana, Federatia de Parasutism din Republica Moldova,  Fortele Aeriene Romane, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, SMURD, Politia de Frontiera, Echipa Jetski Freestyle Timisoara, West Yacht Club, Yacht Club Mircea, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea “Al. I. Cuza”, Iasi – caiace si balon cu aer cald, Piloti privati din Iasi si zona Moldovei, membri ai cluburilor locale de de schi nautic si wakeboard si Iacarii Acrobati care au avut mai multe interventii si au incheiat evenimentul cu o reprezentatie spectaculoasa in crepuscul.

Momentul a fost format si din simulari ale unor confruntari aeriene, cu ajutorul efectelor pirotehnice perfect controlate si asigurate de pompieri si jandarmi.

Multumim autoritatilor, partenerilor, sponsorilor si voluntarilor implicati alaturi de noi. Iasul si imprejurimile lui sunt atat de frumoase, sunt atat de potrivite – din punctul nostru de vedere – pentru astfel de proiecte organizatorice de anvergura, incat ar fi pacat sa nu fie exploatate la maximum in beneficiul iesenilor.” a declarat Doamna Diana DUMITRACHE, Presedinte al Asociatiei Aeronautice Romane

Consiliul Judetean Iasi a fost principalul organizator al evenimentului, alaturi de  Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi si Aeroclubul Romaniei.

AeroNautic Show, prin componenta sa educationala – spatiul expozitional, prezentarea ofertei specifice de scolarizare, programul demonstrativ si aplicativ – poate influenta viitoare cariere in domeniile aviatiei si nauticii. De aceea noi sustinem evenimentul si in anii viitori cand vom face lucrurile mai bine si spectacolul mai atragator, mai ales dupa o prima editie de succes” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

Aeroportul Iasi lanseaza si un concurs pentru publicul care a fost prezent la spectacol si a fotografiat sau a filmat la fata locului. Postarea care va aduna cele mai multe aprecieri pe pagina oficiala www.facebook.com/IASIairport  va fi declarata castigatoare iar autorul va beneficia de o vizita VIP la Aeroportul Iasi.

GALERIE FOTO

Foto: ProImage

INFO

www.aeronauticshow.ro/

www.facebook.com/IASIairport

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: