“Pijamale” | Ateneul National Iasi

Vă invitam cu drag să vă lăsați grijile acasă și să savurați o excelentă comedie franțuzească plină de viață, care va da naștere unui umor molipsitor și la care veți râde pe săturate!

  • joi, 26 mai 2022, ora 19.00 – Sala Mare, Ateneul Național din Iași!

,,Spumoasa și savuroasa comedie „Pijamale” de Mawby Green și Ed Feilbert are la bază farsa franțuzească „Moumou”, scrisă în 1944 de Jean de Letraz. Piesa, care s-a jucat ani în șir pe Broadway și la Hollywood cu casa închisă, având parte de un succes fulminant, ajunge acum și pe scena Ateneului din Iași.

“Pijamale” aduce cu sine și o serie de intrigi, farse pline de umor, infidelități, decepții, promisiuni ce nu pot fi ținute, răsturnări de situație și schimburi de identităţi, care vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor provoca râsul.

Un afacerist curtenitor își face planuri să plece într-o <<călătorie de afaceri>>, dar fără să-i dea de știre, soția sa îi invită pe prietenii soțului ei să petreacă weekendul în casa lor. Dar ce se întâmplă când, de fapt, prietenii nu există și trebuie inventați? Și când mai apare și un vechi prieten din liceu al soțului, care este copleșit de amploarea situației, un valet de conjuncutură pus mereu pe harță, o cameristă cu visuri de mărire și un inspector de poliție care caută să avanseze? Se nasc niște personaje hilare și încurcături spectaculoase, totul adunat într-un spectacol cu ritm.

Regizor: Andrei Ciobanu. Scenograf: Cătălin Târziu. Costume: Alina Dincă – Pușcașu. Distribuție:  Georges Chauvinet- Daniel Onoae ; Leonard Joliejolie – Andrei Ciobanu ; Yvonne Chauvinet – Ana Hegyi; Babette Latouche – Alexandra Paftală; Jaques Latouche – Codrin Dănilă; Claudine Amour – Alexandra Macovei ; Inspector Legrande – Daniel Popa

BILETE

Biletele vor putea fi cumpărate online, de pe site-ul Ateneului  sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 -16.30 sau la locatie, cu o oră înaintea începerii spectacolului. Pret bilet: 25 lei.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: