Piesa de teatru “Masquerade”

Piesa de teatru „Masquerade”/ 17 si 18 decembrie afis
Les Incontournables, trupa de teatru a Asociaţiei Studenţilor Francofoni din Iaşi, vă invită la piesa de teatru „Masquerade”, după Mirel Buzdugan, luni, 17 decembrie şi marţi, 18 decembrie, la ora 19:00, în sala „Benjamin Fondane” a Institutului Francez din Iaşi.
“Intrarea se face pe bază de bun simț și dragoste de artă. Ieșirea se face pe bază de donație sau pe ușă.”

“În cadrul ASFI-ului, Trupa de Teatru vine să susţină şi să încurajeze tinerele talente. Cred că viaţa oricărei persoane poate fi un subiect pentru o piesă de teatru, poate fi creată o scenă, totul este să faci o artă din acest lucru. În Trupa de Teatru A.S.F.I. avem cu toţii şansa de a ne dezvolta personal şi de a ne explora pe noi înşine.”

Elena Prisacaru, membru al trupei de tearu Les Inconturnables.

DESPRE

„Masquerade” este un spectacol de groază ce îşi propune să scoată la suprafaţă bunătatea ce se regăseşte în fiecare dintre noi. Dacă până în prezent toate spectacolele montate de către Les Inconturnables au fost comedii, acest nou spectacol schimbă registrul, fiind o tragedie, cu o nuanță horror. Textul ales este pentru prima dată pus în scenă, motiv ce face evenimentul și mai important.

Regia: Lucian Băiceanu,
Distribuţia: Alexandra Caleap, Alice Cumpătă, Bogdan Durnea, Alexandra Gănceanu, Ionuţ Dorofte, Irina Lămăşanu, Ioan Mihăilă, Mircea Meriacri, Robert Nagy, Anca Şanta, Ştefana Secară, Daria Stan, Daniela Ţabrea, Vlad Vîrgă.

Mai multe detalii şi rezervări pe: www.asfi.ro/teatru sau www.facebook.com/event.

ASFI

Asociaţia Studenţilor Francofonidin Iaşi –înfiinţată pe 6 noiembrie 2001, la iniţiativa lectorului de limba franceză de la Facultatea de Litere din Iaşi, Nathalie Duplaissy, și a mai multor studenți,  este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, cea mai veche asociaţie studențească de profil francofon din ţară şi una dintre cele mai active ONG-uri din Iaşi.

Onorată cu titlul de Cea mai bună asociație a anului, primit în 2010, Asociația Studenților Francofoni promovează francofonia în rândul studenților și organizează proiecte de amploare, înscrise în tradiție : Bal Mascat, Echos Francophones, Festivalul« Zilele Studentului Francofon » și proiectul  umanitar, din preajma Sărbătorilor de Iarnă, Arată că-ți pasă !.

INFO

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi
www.asfi.ro
www.blogulfrancofonilor.blogspot.com

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul „Punguta cu doi bani” la Teatrul Luceafarul

Spectacolul „Albinuta”, de Grigore Vieru

Spectacolul „Ursul pacalit de vulpe” | Teatrul Luceafarul

Spectacolul „Fram, ursul polar” afis iasi teatrul luceafarul

Spectacolul „Fram, ursul polar” | Teatrul Luceafarul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: