Picturi uluitoare pe maini

In pictura se spune ca desenarea mainilor umane este dificila dar, nefiind experti, ne putem intreba cum se compara asta cu a picta direct pe ele.

maini desenate 1

In loc de a desena pur si simplu o pereche de maini, in fotografiile de mai jos realizate de artistul fotograf Ray Massey mainile, palmele, degetele si pumnii sant folosite ca o pinza pentru picturi care realizeaza iluzii optice uluitoare.

In cadrul unei campanii de publicitate pentru o firma de asigurari, Massey a facut echipa cu Annie Miller si Ralli Annie – experti bodypainting –  pentru a transforma mainile modelelor in obiecte artistice creative si inselatoare in acelasi timp, cladiri iluzorii si personaje nascute de imaginatia noastra.

Campania, desfasurata sub sloganul ”Esti pe maini bune”, prezinta opt picturi excelent realizate care va vor smulge la inceput un zimbet superior si va vor face sa ramaneti cu gura cascata la final. Probabil una dintre cele mai uluitoare este cea denumita ”Degetul stilou”. Va fi necesar sa va uitati de doua ori la ea pentru ca nu reprezinta o simpla mana care tine un stilou deasupra unei coli albe de hartie. Acea mana tine pe post de stilou propriul deget, pictat cu multa pricepere.

Urmariti si materialul video pentru a vedea cat timp si efort au fost investite in realizarea acestor fotografii.

maini desenate 2

maini desenate 3

maini desenate 4

maini desenate 5

maini desenate 6

maini desenate 7

maini desenate 8

Sursa: mymodernmet.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: