Piata de E-Commerce din Romania – studiu eNet Research 2013/2014

studiu-piata-ecommerce-estimari-romania-comert-onlineIn prag de Sarbatoare, echipa GPeC va ureaza Craciun fericit alaturi de cei dragi si un final de an linistit si va trimite cadou in premiera un studiu deosebit de util despre piata de e-commerce din Romania realizat de eNet Research and Consulting cu sprijinul GPeC. Acesta poate fi gasit mai jos.

Conform studiului eNet, cresterea pentru piata romaneasca de comert electronic este consistenta si constanta, iar pentru 2015 se asteapta o crestere accelerata. Piata de m-commerce este in crestere de asemenea, pentru 2015 asteptandu-se o crestere de 31%.

gpec-10-ani-de-gala-premiilor-ecommerce-2015

GPeC Summit, 11-12-13 mai, București

GPeC 27 Noiembrie 2014 a reunit peste 700 de participanti din industria romaneasca de e-commerce si a premiat performanta in comertul electronic autohton. Potrivit organizatorilor, acestia pregatesc deja conceptul noii editii GPeC 2015 care marcheaza 10 ani de traditie in piata romaneasca de comert electronic. Primul eveniment major de anul viitor este GPeC Summit care va avea loc pe 11-12-13 Mai, in Bucuresti si il are ca invitat special pe Neil Patel (Co-Founder CrazyEgg, HelloBar and KISSmetrics).

GPeC susține TRUSTED.ro, Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online din România.

INFO

www.gpec.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: