Pianistul si compozitorul Bogdan Ota revine la Iasi, intr-un concert de exceptie

Marti, 27 mai 2014, iesenii pasionati de muzica, dans si frumos sunt invitati sa participe la un eveniment de neuitat, care il are ca invitat principal pe pianistul si compozitorul roman, Bogdan Ota. Acesta revine pe scena ieseana pentru a sustine un concert de exceptie, alaturi de Emerich Gherca si Radu Cotoman, membri ai Nordic Sonata Orchestra, in cadrul evenimentului caritabil „Sunete de bucurie”.

Bogadn Ota

Dupa cum sustine artistul, la concertele sale „publicul isi va trai propria poveste, caci fiecare simte in felul sau”, temele prezentate in spectacolele acestuia fiind legate de spiritualitate, emotie sau dragostea puternica ce transcede chiar si barierele mortii. In aceasta formula, publicul va avea parte de linii melodice deosebit de gingase si lirice, printre care se regasesc Story of My Life, Glimpse of Happiness sau A Dream Within a Dream. Mai mult decât atat, acesta se va putea delecta cu momente de balet pline de emotie si delicatete, sustinute de elevi ai Colegiului National de Arta “Octav Bancila”, precum si cu acorduri magnifice de pian interpretate de Sofia Salajan si Alexandru Plăcinta, caştigatori ai numeroase olimpiade nationale si internationale de profil.

Emerich Gherca

Artistii au decis sa-si uneasca fortele pe scena si sa sprijine strangerea de fonduri pentru copiii nevoiasi de la Centrul Educational al Asociatiei Salvati Copiii Iasi, care traiesc in conditii mizere de viata. Ei nu au caldura, nici apa sau lumina, dar isi doresc sa cunoasca lumea altfel, sa invete, sa socializeze si sa isi schimbe conditia.

Evenimentului va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, incepand cu ora 19:30, si este organizat de echipa CromArt, formata din masteranzi ai Universitatii „Al. Ioan Cuza” Iasi, in parteneriat cu Asociatia Salvati Copiii, filiala Iasi.

Radu Cotoman

Accesul in sala se va face pe baza unor invitatii de donatie, care pot fi achizitionate de la standurile special amenajate sau de la intrare, in ziua evenimentului. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook Sunete de bucurie si pe www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervari: +40744585693.

Multumim pentru sustinere partenerilor nostri media, celor de promovare: Iulius Mall, Librariile Carturesti, Centrul Comercial Felicia, Libraria Avant-Garde, Galeriile Anticariat Grumazescu, Wink Public Multimedia, Hostis Telecom si Club Moving, precum si sponsorilor care sustin evenimentul: Alpha Bank, Farmacia LaraFarm, Spitalul si Policlinica Providenta, Wintop Ice, Ambra Sign, Artis Design, Biroul Individual de Arhitectura Chirita Marian si Floraria Flower Power.

INFO

www.sunetedebucurie.com

https://www.facebook.com/sunetedebucurie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: