”Photobomb” este Cuvantul Anului in 2014

Benedict Cumberbatch-U2

Collins English Dictionary a anuntat saptamana trecuta ca ”photobomb” este Cuvantul Anului 2014. Definitia ”stiintifica”, asa cum probabil stiti, se refera la acel ceva(cineva) care se strecoara in fundalul unei fotografii fara stirea celui fotografiat. Colocvial spus,  cuvantul caracterizeaza momentul in care iti bagi nasul(si alte parti ale corpului) intr-o fotografie, fara stirea celui fotografiat.

Asa cum ne anunta expertii de la Collins, varful de popularitate a fost atins la ceremonia  Oscar-urilor din acest an,  unde Benedict Cumberbatch a avut o executie magnifica pe covorul rosu, in spatele celor de la U2. Mai tarziu, in noaptea aceleasi ceremonii, Jared Leto s-a strecurat in selfie-ul lui Kevin Spacey – Ireland Baldwin, iar Lupita Nyong’o s-a razbunat itindu-se in spatele lui Leto in timp ce acesta isi prezenta statueta. Neastamparat, Leto si-a continuat bombardamentul, executand-o pe Anne Hathaway la petrecerea Vanity Fair care a avut loc dupa ceremonia premiilor Oscar, iar Bill Murray s-a strecurat nedetectat in spatele Selenei Gomez.

Cu toate ca si-a castigat popularitatea in 2014, cuvantul are o lunga istorie. Iata cateva dintre cele mai bune momente ”photobomb” de pe covorul rosu:

Sursa: www.vanityfair.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: