Photo Week – curs de fotografie

photo week afis

Te afli in posesia unui aparat foto pe care nu știi să îl folosesti pe deplin si ti-ai dori sa inveti mai multe secrete despre fotografie de la profesionisti? TE ASTEPTAM LA PHOTO WEEK! Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou”vine în sprijinul tinerilor amatori pentru a le susține evoluția ca viitori fotografi, dar și a promova fotografia ca formă de artă.

În perioada 1-6 Iunie 2015, Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou” organizează evenimentul PHOTO WEEK, reprezentând un curs de inițiere în arta fotografică, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 12-25 ani, ce se va întinde pe parcursul a 5 zile. În a șasea zi va avea loc un CONCURS pe baza fotografiilor realizate în zilele precedente.

Concurenții vor parcurge în această săptămână diverse teme fotografice, cum ar fi: fotografia de stradă; fotografia de portret; fotografia de peisaj; fotografia macro;m fotografia nocturnă și Light-Painting.

PROGRAM

photo week

  •  1 iunie 2015 -> întâlnirea cu participanții, unde se va discuta despre desfășurarea cursului, prezentarea echipamentului foto, cum funcționează aparatul de fotografiat; cum îl folosim pentru a imortaliza ”clipele noastre irepetabile”. Participanților li se vor înmâna în timpul cursului fișe pe baza celor discutate.
  • 2 iunie 2015 -> Fotografia de stradă
  • 3 iunie 2015 -> Fotografia de portret
  • 4 iunie 2015 -> Fotografia de peisaj și fotografia macro
  •  5 iunie 2015 -> Fotografia de noapte + bonus Light-Painting
  • 6 iunie 2015 -> Fiecare cursant își va prezenta portofoliul personal, care va conține 5 fotografii(realizate în timpul cursului), urmând priemierea celor mai bune 3 fotografii din cele 3 categorii. .

Toți cursanții vor primi diplomă de participare. IMPORTANT: Dupa fiecare curs, in ziua urmatoare va avea loc punerea in practica a celor învățate printr-o iesire la fotografiat in oras.

Premiile pentru câștigătorii celor 3 categorii vor fi repartizate astfel:  Premiul I, II, III – categoriile alb-negru; Premiul I, II, III – categoria portret; Premiul I, II, III – categoria diverse

INSCRIERE

PRET: 20 lei. Pentru rezervari sau alte curiozitati: 0720.311.183 – Cristian Vieriu ; 0757.898.706 – Gheorghe Lupu. E-mail: akon4konvicted@yahoo.com.

INFO

Photo Caffe

Str. 14 decembrie 1989 nr. 4

www.facebook.com/photocaffeiasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Photo Week – curs de fotografie”

  1. gEORGE says:

    DISCRIMINARE CRASA. NU VA E RUSINE? DOAR PENTRU UNII.

Scrie un comentariu: