Photo Week – curs de fotografie

photo week afis

Te afli in posesia unui aparat foto pe care nu știi să îl folosesti pe deplin si ti-ai dori sa inveti mai multe secrete despre fotografie de la profesionisti? TE ASTEPTAM LA PHOTO WEEK! Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou”vine în sprijinul tinerilor amatori pentru a le susține evoluția ca viitori fotografi, dar și a promova fotografia ca formă de artă.

În perioada 1-6 Iunie 2015, Clubul de voluntariat „Interact Iași Copou” organizează evenimentul PHOTO WEEK, reprezentând un curs de inițiere în arta fotografică, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 12-25 ani, ce se va întinde pe parcursul a 5 zile. În a șasea zi va avea loc un CONCURS pe baza fotografiilor realizate în zilele precedente.

Concurenții vor parcurge în această săptămână diverse teme fotografice, cum ar fi: fotografia de stradă; fotografia de portret; fotografia de peisaj; fotografia macro;m fotografia nocturnă și Light-Painting.

PROGRAM

photo week

  •  1 iunie 2015 -> întâlnirea cu participanții, unde se va discuta despre desfășurarea cursului, prezentarea echipamentului foto, cum funcționează aparatul de fotografiat; cum îl folosim pentru a imortaliza ”clipele noastre irepetabile”. Participanților li se vor înmâna în timpul cursului fișe pe baza celor discutate.
  • 2 iunie 2015 -> Fotografia de stradă
  • 3 iunie 2015 -> Fotografia de portret
  • 4 iunie 2015 -> Fotografia de peisaj și fotografia macro
  •  5 iunie 2015 -> Fotografia de noapte + bonus Light-Painting
  • 6 iunie 2015 -> Fiecare cursant își va prezenta portofoliul personal, care va conține 5 fotografii(realizate în timpul cursului), urmând priemierea celor mai bune 3 fotografii din cele 3 categorii. .

Toți cursanții vor primi diplomă de participare. IMPORTANT: Dupa fiecare curs, in ziua urmatoare va avea loc punerea in practica a celor învățate printr-o iesire la fotografiat in oras.

Premiile pentru câștigătorii celor 3 categorii vor fi repartizate astfel:  Premiul I, II, III – categoriile alb-negru; Premiul I, II, III – categoria portret; Premiul I, II, III – categoria diverse

INSCRIERE

PRET: 20 lei. Pentru rezervari sau alte curiozitati: 0720.311.183 – Cristian Vieriu ; 0757.898.706 – Gheorghe Lupu. E-mail: akon4konvicted@yahoo.com.

INFO

Photo Caffe

Str. 14 decembrie 1989 nr. 4

www.facebook.com/photocaffeiasi

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Fotografia de Peisaj | The Trumpets

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premiul Publicului pentru filmul românesc ”Cadoul de Crăciun” la Festivalul Internaţional de Filme Scurte „Żubroffka” de la Białystok

In memoriam Prof. univ. dr. Magda Petrovanu

”Zborul Marii Uniri”, la Aeroportul Iași

Lansare de carte: „Historia Transylvaniae. Transilvania în cinci secole de cartografie“

1 comentariu la “Photo Week – curs de fotografie”

  1. gEORGE says:

    DISCRIMINARE CRASA. NU VA E RUSINE? DOAR PENTRU UNII.

Scrie un comentariu: