Phoenix Coffee / Folk la superlativ

vintila_baldovin_phoenix coffee

Autor: Liliana GINJU

Unul dintre cei mai indragiti reprezentanti ai folkului romanesc va sustine un recital la Iasi. Joi, de la ora 20.30, Mircea Vintila va incanta publicul din Cafeneaua Phoenix, acompaniat de ieseanul Jul Baldovin.

Mircea Vintila s-a remarcat inca de la inceputul carierei muzicale, cand a obtinut distinctii numeroase – Marele Premiu la Festivalul ”Primavara Baladelor” cu piesa „Lordul John”, premiul Teletop al TVR cu piesa „Bade Ioane” si premiul Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor cu piesa „Fat Frumos”. In afara de proiectele solo, artistul este recunoscut si pentru activitatea din grupul „Pasarea Colibri”, unde a cantat pana in 2003 alaturi de Mircea Baniciu, Florian Pittis si Vlady Cnejevici. Vintila a cucerit si publicul tanar cand, pe albumul „Opere & operete”, a decis sa includa o piesa cu accente hip-hop – „Drama de cartier”.

Jul Baldovin, fost membru al trupei Brambura, il acompaniaza la concerte in ultima perioada.

BILETE SI REZERVARI

Biletul la reprezentantia din localul situat in Piata Unirii costa 25 de lei. Rezervarea unui loc  se poate face prin e-mail: rezervari.phoenix@gmail.com sau la cafenea. Rezervarile neacontate se pierd cu 30 min inainte de inceperea recitalului.

INFO

PHOENIX COFFEE

Piata Unirii nr.2 (vis a vis de H Astoria)

www.facebook.com/Phoenix.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: