PET&VET EXPO, 11-13 mai, Iasi

Primul targ din regiunea Moldovei dedicat iubitorilor de animale de companie, pet-shopurilor si medicilor veterinari va avea loc intre 11 si 13 mai, la Centrul Expozitional Providenta din Iasi

Expo-Pet&Vet

PET & VET EXPO va invita sa vizitati, impreuna cu prietenul dumneavoastra necuvantator, singurul targ de produse pentru animalele de companie si din industria veterinara din regiunea Moldovei. Am pregatit un cadru minunat, in care veti gasi ultimele noutati si tehnologii din industria pet, multe concursuri si activitati pentru animalutele de companie, expozitii de pasari si animale exotice cat si multi nazdravani care sunt nerabdatori sa ii adoptati.

Gama de produse expuse reuseste sa acopere aproape in totalitate nevoile oricarui animal de companie, de la caini, pisici pana la reptile, pasari, hamsteri, pesti, paianjeni ş.a.

I. Produse Pet
1. Hrana
2. Haine/Accesorii/Casute/Jucarii
3. Articole pentru dresaj

II. Produse Acvamarine
1. Acvarii
2. Echipamente pentru oxigenare si incalzire/Lampi/Aparate de filtrare
3. Plante de Apa/Nisip
4. Decoratiuni

III. Produse Vet
1. Medicamente
2. Produse de ingrijire si igiena pentru animalele de companie
3. Echipamente si mobilier pentru cabinetele veterinare
4. Softuri specializate pentru cabinetele veterinare

IV. Magazine, Cabinete & Asociatii
1. Pet-shopuri
2. Clinici si cabinet veterinare
3. Hoteluri si Pensiuni Pet
4. Asociatii pet & vet
5. Saloane si Cosmetica Pet

Intrarea la targ este GRATUITA!

INFO

Site: www.petvetexpo.ro

PET & VET EXPO va avea loc intre 11-13 mai 2012, la Centrul Expozitional Providenta din Iasi, cel mai mare si modern centru din regiune. Astfel, targul va aduce cele mai noi produse si tehnologii din industriile pet, acvaristica si vet.

PET & VET EXPO este evenimentul ideal pentru crearea unor  relatii avantajoase intre producatorii, importatorii, distribuitorii, cat si consumatorul final, targul oferind mediul necesar companiilor pentru a-si dezvolta afacerile din zona pet & vet si consumatorilor de a gasi produsele si serviciile cele mai bune pentru animalele de companie.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: