Petrecerea caritabilă ,,Uniti, salvam o viata”

Asociatia Studentilor si Absolventilor de Asistentă Socială din Iasi (ASALT) organizează marti, 17 decembrie 2013 în Dublin Pub Iasi, o petrecere caritabilă ,,Uniti, salvăm o viată” pentru a-l ajuta pe Nicu Pavil, un tânăr de 20 de ani din Botosani care a fost diagnosticat cu neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoare situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele lumii.

Nicu Pavil are nevoie de 50 000 de Euro pentru a putea face operatia în Hanovra, Germania, sumă ce familia sa nu si-o poate permite si care oricum are o multime de cheltuieli şi de datorii acumulate pentru terapia micutei Bianca, sora lui Nicu în vârstă de 8 ani care urmează un centru educational special pentru nevăzători, fiind diagnosticată cu dezlipire de retină. Durerea botoşăneanului Vasile Nicolae Pavil este cu atât mai mare cu cât dragostea lui dintotdeauna a fost si este muzica. Pentru muzică s-a pregătit, absolvind, chiar în această vară, cursurile Liceului de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani.

Petrecerea caritabilă din 17 decembrie va avea două momente de teatru: Trupa de improvizatie ,,Idiot” si trupa de teatru ,,Arlechino” si doi folkisti, Ciprian Codrut si Stefana Ganea.  Biletele vor fi puse în vânzare cu un pret minim de 5 lei iar banii obtinuti atât din vânzarea biletelor cât şi din sponsorizări şi/sau donatii vor fi folositi pentru operatia lui Nicu Pavil. Pentru mai multe detalii despre Nicu Pavil:  www.fcbotosani.ro/club/stiri/729-ajutai-l-pe-nicu-pavil; nicupavil.blogspot.ro/

INFO

ASALT Iasi

asaltiasi.blogspot.ro/

asaltsocial@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: