Petrecerea caritabilă ,,Uniti, salvam o viata”

Asociatia Studentilor si Absolventilor de Asistentă Socială din Iasi (ASALT) organizează marti, 17 decembrie 2013 în Dublin Pub Iasi, o petrecere caritabilă ,,Uniti, salvăm o viată” pentru a-l ajuta pe Nicu Pavil, un tânăr de 20 de ani din Botosani care a fost diagnosticat cu neurinom acustico-vestibular stâng, o tumoare situată între centrul auzului şi creierul mic, care-i va afecta definitiv capacitatea de a percepe sunetele lumii.

Nicu Pavil are nevoie de 50 000 de Euro pentru a putea face operatia în Hanovra, Germania, sumă ce familia sa nu si-o poate permite si care oricum are o multime de cheltuieli şi de datorii acumulate pentru terapia micutei Bianca, sora lui Nicu în vârstă de 8 ani care urmează un centru educational special pentru nevăzători, fiind diagnosticată cu dezlipire de retină. Durerea botoşăneanului Vasile Nicolae Pavil este cu atât mai mare cu cât dragostea lui dintotdeauna a fost si este muzica. Pentru muzică s-a pregătit, absolvind, chiar în această vară, cursurile Liceului de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani.

Petrecerea caritabilă din 17 decembrie va avea două momente de teatru: Trupa de improvizatie ,,Idiot” si trupa de teatru ,,Arlechino” si doi folkisti, Ciprian Codrut si Stefana Ganea.  Biletele vor fi puse în vânzare cu un pret minim de 5 lei iar banii obtinuti atât din vânzarea biletelor cât şi din sponsorizări şi/sau donatii vor fi folositi pentru operatia lui Nicu Pavil. Pentru mai multe detalii despre Nicu Pavil:  www.fcbotosani.ro/club/stiri/729-ajutai-l-pe-nicu-pavil; nicupavil.blogspot.ro/

INFO

ASALT Iasi

asaltiasi.blogspot.ro/

asaltsocial@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: