Petrecerea caritabila “Noi promovăm artiștii” @Bon Ton Lounge

noi-promovam-artistii

Pe data de 21 martie 2015, ora 19:00, în Bon Ton, va avea loc prima ediție a petrecerii caritabile” Noi promovăm artiștii “,organizata de Clubul Elevilor Liberali, un proiect prin care vor fi facuti cunoscuți elevii talentați, care nu au avut ocazia să fie promovați până acum.

Chelaru Carmil, un licean cu aptitudini artistice al Colegiului National vi se va alătura încântandu-va cu talentul său. Banii ce vor fi strânși, atât din bilete cât și din donațiile suplimentare, vor fi donați lui Cristian Francisc, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care până în urmă cu 3 ani a fost la fel ca noi, vesel, optimist, visător, dar a cărui nevinovăție, prin ghinion, este înfrântă de către distrofia musculară progresivă, un obstacol peste care reușește să treacă zilnic prin tenacitatea și dăruirea mamei sale. Din această sumă se va  achiziționa un cărucior cu rotile care i-ar putea asigura o oarecare libertate și independență.

BILETE

Preț bilet: 10 lei – 5 lei donație , 5 lei bon de consumație. Biletele se pot achizitiona de la intrare sau la numarul de tel: 0751528937

INFO

Bon Ton Lounge

Strada Vasile Alecsandri, 700054, Iasi

Tel.: 0332803344 / 0748.421.503

FB: www.facebook.com/bontonloungeofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: