Petrecere la ArtHouse cu Vygo, Aleka și Les Animaux

petrecere-arthouse-iasi-2013-vygo-aleka-afisSambata, 14 decembrie 2013, sunteți așteptați la o nouă seară pe ritmuri house & techno alături de:

  • VYGO & ALEKA [Brașov/ Proudly Made by Us]
  • warm-up: Les Animaux.

VIGO & ALEKA

Vygo & Aleka: Cei doi brașoveni sunt rezidenții petrecerilor organizate de ProudlyMadeByUs. Împreună formează o echipa foarte echilibrata, Aleka pe de o parte aduce energia în set, pe când Vygo duce muzica într-o direcție mai profunda. Sociabili de fire, băieții au un contact strâns cu publicul, care deja le este familiar, iar ei la rândul lor ii susțin pe deplin.

ALEKA

Alex Andrei, sau mai simplu pentru cunoscuți, Aleka, mixează din 2007, însa a devenit cunoscut si ne-a incantat adesea din spatele pupitrului alături de Vygo din 2009. A mixat alături de nume mari precum Pagal, Praslea, Livio & Roby, Kozo, Cezar, Priku, NoiDoi, Gescu, Alexandra, Rosario Internullo, Optick si multi alții.

VYGO

Vygo a început prin a mixa la petreceri private ,apoi în 2006 a început ca VJ la Clubul Teather si totodată DJ.
De aici începe si toată distracția la pupitru, lângă Audiofly, Djuma Soundsystem, Satoshi Tomiie, Nima Gorji, Jose de Divina ,Andrei Pushkarev si, evident, lângă colegii din tara Kozo, Priku, Dan Andrei, Pagal, Livio & Roby, Optick, Gescu, Cristi Cons, Vlad Caia, NoiDoi , Rosario Internullo si multi alții.

BILETE

Intrare: 10 lei < ora 24 > 15 lei.

INFO

Art House Central

Adresa: Moldova Mall, etaj 6, Str. Palat nr. 1, 700019 Iași

Tel: 0723 551 501

arthousecentral.ro

www.facebook.com/ArtHouseCentralIasi

www.facebook.com/events/192894324235164

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: