Petrecere de indragostit @TIMES

petrecere de indragostiti-times

Sâmbătă seara, pe 13 februarie 2016, Times vrea sa stie că toți prietenii lor sunt cu cineva care le e pe plac asa ca iti propune cateva variante:

1. Ești deja cu cineva și veniți să vă bucurați împreună că v-ați găsit (sunteti asteptati cu muzică, atmosferă drăgăstoasă și băuturi siropoase);

2.Vrei să FII CU CINEVA (Ionuț, Alina, Valentin, Teofana, X sau Y), îți place de el/ea și speri ca sâmbătă să îți accepte invitația și să o/îl conduci după party acasă (pentru voi pregătim aceleași bunătăți de mai sus + brățări colorate care să vă pună în valoare deschiderea spre îndrăgosteală). Dacă doar vrei să FII TU CU TINE și să îți vezi de pahar singur/ă, anunta sa nu fii decorat cu brățara single la intrarea în PUB;

3. Cauți bărbatul/femeia perfect/ă și știi că nu ai nici o șansă să îl/o găsești la TIMES într-o sâmbătă seara, așa că vii strict ca să FII CU RYAN/FII CU MĂDĂLINA. Atunci esti lasat să te fotografiezi cu ei toată seara.

Așadar: FII CU CINE EȘTI DEJA ; FII CU EL/EA PE CARE AI PUS OCHII DEJA; FII CU TINE; FII CU RYAN; FII CU MĂDĂLINA + muzică, băuturi, decorațiuni, fotografii funny și încă o serie de surprize pe care organizatorii nu vor să le dezvăluie.

Suficiente motive ca să FII CU TIMES pe 13, da?

REZERVARE

Info & Rezervări: 0751 118 386

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: