Petrecere de indragostit @TIMES

petrecere de indragostiti-times

Sâmbătă seara, pe 13 februarie 2016, Times vrea sa stie că toți prietenii lor sunt cu cineva care le e pe plac asa ca iti propune cateva variante:

1. Ești deja cu cineva și veniți să vă bucurați împreună că v-ați găsit (sunteti asteptati cu muzică, atmosferă drăgăstoasă și băuturi siropoase);

2.Vrei să FII CU CINEVA (Ionuț, Alina, Valentin, Teofana, X sau Y), îți place de el/ea și speri ca sâmbătă să îți accepte invitația și să o/îl conduci după party acasă (pentru voi pregătim aceleași bunătăți de mai sus + brățări colorate care să vă pună în valoare deschiderea spre îndrăgosteală). Dacă doar vrei să FII TU CU TINE și să îți vezi de pahar singur/ă, anunta sa nu fii decorat cu brățara single la intrarea în PUB;

3. Cauți bărbatul/femeia perfect/ă și știi că nu ai nici o șansă să îl/o găsești la TIMES într-o sâmbătă seara, așa că vii strict ca să FII CU RYAN/FII CU MĂDĂLINA. Atunci esti lasat să te fotografiezi cu ei toată seara.

Așadar: FII CU CINE EȘTI DEJA ; FII CU EL/EA PE CARE AI PUS OCHII DEJA; FII CU TINE; FII CU RYAN; FII CU MĂDĂLINA + muzică, băuturi, decorațiuni, fotografii funny și încă o serie de surprize pe care organizatorii nu vor să le dezvăluie.

Suficiente motive ca să FII CU TIMES pe 13, da?

REZERVARE

Info & Rezervări: 0751 118 386

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

PE ACEEASI TEMA:

LOVE IS IN THE VERANDA’S AIR

Valentine’s Day | Cavalerul Medieval

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: